úterý 8. května 2018

Šungitová voda zkušenosti

Ahoj Šungit se čistí pouze. Aktivní uhlí se však ze šungitu neuvolňuje, působí, pokud vůbec, nesrovnatelně, řádově méně, než když vodu vyčistíte filtrem s aktivním uhlím, přes kterou překapává, nebo aktivním uhlím. Voda nesporně lépe chutná, uvítal bych zkušenosti uživatelů.


Zajímá mě také, zdali by se našel nekdo, kdo by to uměl změřit. Prostor potažmo vzduch Vám nedokážu odpovědět. Detailněji budete mít vše popsané v návodu v zásilce.

Já pro tento účel používám šungitovou pyramidu, která účinek kamene ještě. Poté je voda připravena k vnějšímu i vnitřnímu použití. Maximální účinek má voda za hodin.


Po hodinách začínají účinky vody „couvat“, aktivita vody se začíná snižovat. Blahodárně působí na náš organismus, který zevně čistí, léčí. Zkoumá se také možnost použití šungitu v léku proti nemoci AIDS.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Máme 17-tileté zkušenosti z šungitem.

Vydali jsme první českou knihu o šungitu a pracujeme na druhém vydání. Máme nejšírší nabídku šungitových výrobků. Teplá šungitová voda je výborný prostředek pro léčebný výplach a kloktání: při bolestech v krku, ústní dutině, v nose a při parodontóze. Velmi účinné inhalování při nachlazení, angíně, chřipce, bronchitidě, atd.


Velice zdravé jsou šungitové koupele. Zklidňují, odstraňují stress, únavu, harmonizují. Je to vybroušená destička šungitu s lepicí fólií na mobil. Pyramidální šungitová voda.


Pro energetické číštění a nabíjení vody nejúčinnější je šungitová pyramida. Ponořená do vody šungitová pyramida tuto vodu aktivuje a dělá tak z ní lék. Malou pyramidku (až cm) ponořte do 2-l vody se štěrkem, a postavte nádobu na světlé místo na – hodin. Též se nabízí široká škála uplatnění šungitu ve farmakologií a kosmetice. Příkladem synergického posilování příznivých účinků tvaru a. Každý si jistě najde svůj způsob užívání šungitové drtě.


Schopnosti pyramidy odrušovat geopatogenní vlivy jsou všeobecně známé. Mám se šungitovou pyramidou dobré zkušenosti , dala jsem ji do vody a tu jsem vyzkoušela na léčbu akné, lupy. Voda , ve které je pyramida ze šungitu namočená chutná výborně, jako ze.

Voda sa bude nachádzať iba v priestore medzi úlomky šungitu a veľa sa nasýti liečivými prímesami a uhlíkom už za niekoľko hodín. Takto pripravená Šungitová voda môže vďaka uhlíka stmavnúť. Podľa miery spotreby je nutné vodu do nádoby stále dolievať.


Destička šungitová - odrušovač na telefon obdélník. Nejlepší ceny na českém trhu. Vítáme Vás v internetovém obchodě zaměřeném především na prodej karelského šungitu a výrobků z něj, jako pyramidy, koule, krychle, přívěsky, bižuterii že šungitu - náhrdelníky a náramky, elitní šungit, Petrovský šungit, drť na přípravu vody různé frakce, šungitový prach a šungitová surovina.


Voda ze šungitové pyramidy se má používat k preventivním nebo léčebným účelům. Doporučená dávka šungitové vody z pyramidy je 1až 1ml třikrát denně. Na tak velký pokoj bych doporučila pyramidu o straně nejméně cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky