čtvrtek 24. května 2018

Komínová dvířka montáž

Dobrý den, koupil jsem nová komínová dvířka ( viz. fotka) a netuším jak se montují. Nějak jsem při nákupu nepostřehl, že v rámu nejsou žádné packy na uchycení do betonu nebo lepidla. Jsou tam pouze otvory průměr cca mm jakoby pro přišroubování.


Ukázka montáže komínového systému CIKO 3V UNIVERSAL. Jedná se o zjednodušenou ukázku montáže, která nenahrazuje montážní návo ale je možné si udělat předst. Vyzkoušejte komínová dvířka přitisknutím na čelní stranu šamotového rámu tvarovky pro komínová dvířka a přizpůsobené vyhnuté packy z pásové oceli pro přichycení komínových dvířek zazděte vně šamotového rámu mezi šamot a komínovou tvárnici.

V případě, že nebude na komínu omítka. Montážní video návod oblíbeného komínového systému. This feature is not available right now. Please try again later. Tradiční klasikou jsou komínová dvířka odlitá z betonu, která mohou zajímavě doplňovat třeba interiér podkroví na chalupě.


V otevírací části jsou dvířka opatřeny izolací. Při větší výšce musíte kominíkovi umožnit vstup na střechu (střešní výlez, stoupací plošina u komínu). Dvířka jsou uzaviratelná přiloženým klíčem.

Pokud tento průlez nebudete realizovat, je možné v podkrovní části komínu osadit další dvířka. Pouze musíte dát pozor, aby dvířka byla osazena min. V nabídce máme jak plechová, tak i betonová komínová dvířka (dvoudílná nebo jednodílná).


U nás naleznete širokou nabídku produktů skladem, ze kterých si vyberete dvířka přesně na míru Vaší koupelně. Nabízíme komplexní komínová řešení, tedy od výroby komínu až po jeho montáž a dodání spotřebiče. Podobně jednoduchá je i samotná instalace, dvířka se do prostoru přichytí pomocí montážních paciček. Komíny CZ-český výrobce komínů.


V otvoru pak drží pomocí magnetů, k otevírání je proto ideální použít přísavku. Pokud není řečeno jinak, vyrobena jsou z. Revizní dvířka pod obklad najdete na VENTILÁTORY. Nerezová revizní dvířka pro montáž na stěnu a do oblkadu, do zdi. Protipožární revizní dvířka do sádrokartonu GKF US s požární odolností EIrozměru 2x 2mm s výplní dvířek protipožární SDK o síle mm, pro montáž do protipožárního sádrokartonu, hliníkový profil s tlačným zámkem pro otevření i zavření. Více ks dodací lhůta 2-dní.


Udávaný rozměr je vnitřní rozměr (dvířek), rozměr vnější včetně rámečku je 3x 2mm. Možnost dodání většího rozměru po domluvě. Kominické kartáče, komínové štětky ocelové pro čištění zděných komínů a komínů se šamotovou vložkou.


Pokud potřebujete komínová , vanová, protipožární či revizní dvířka , tak jste v té správné kategorii domácích potřeb. Naleznete zde dvířka pro montáž na stěnu a do obkladu, do sádrokartonu, do zdiva, do komínu… V našem online železářství nabízíme velký sortiment a nízké ceny.

Vedoucí technik Jiří Vrba vysvětlil, jak se liší T-kus pro komínová dvířka od T-kusu pro napojení kouřovodu: „Abychom vybrali ten správný, všimněme si, že je rozdíl mezi T-kusem pro napojení dvířek a T-kusem pro napojení kouřovodu. Na první pohled to poznáme tak, že T-kus pro dvířka je zkrácený, má kratší. V této sekci naleznete veškeré doplňky vhodné pro komínová řešení S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Osazují se do komínového pláště v místě čistící komínové tvarovky CVC. Těsnění komínového pláště pro lepší výsledky Blower Door testu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky