pondělí 21. května 2018

Vyčesávací hrabičky

Tato čísla jsou pak v samotné nabídce vyčesávacích hrabiček. Ahoj, před časem jsem narazila na vyčesávací hrabičky pro kočky. Neváhala jsem a hned jsem je šla koupit do místního zverimexu.


Naší kočce se to náramně líbilo jenže jsem si koupila hrabičky , které nic nevydržely a po týdnu se mi rozpadly. Vyčesávací hrabičky představují hřeben a rozčesávač srsti v jednom. Hrabičky ocení každý majitel psa, pro kterého je zdravá srst jeho čtyřnohého přítele velmi důležitá.


VYČESÁVACÍ HRABIČKY - FURMINÁTORY. ROLLING,FURMINÁTORY - Nástroje na vyčesáváni srsti a podsady, furminátory, vyčesávací hrabičky. Oboustranné vyčesávací hrablo TWIN KING 2inGroomerDK Špičkový , originální dánský nástroj fy.


Grooomer DK K dokonalému, snadnému a rychlému vyčesání podsady u línajících plemen. Rolling - nastroje na vyčesáváni srsti a podsady, furminatory, vyčesávací hrabičky. Hrabičky Vivog zubů pro psy Medium Fine blades rychle a snadno odstraňuje přebytečné a mrtvé chloupy, aby srst byla velmi čistá a lesklá. Všechny ostré bříty jsou zakřivené se zaoblenými konci pro maximální bezpečnost. Může někdo srovnat hrabičky s otočnými zuby s vyčesávacíma hrabičkama Mars (viz. foto výše)?


Koupila jsem ty vyčesávací hrabičky , ale ne teda Mars, jinou značku a příde mi, že to při vyčesávání trochu drhne. Mezi chovateli se trimovací hřebeny také označují jako trimovací nebo vyčesávací hrabičky. Trimovací hřeben rozčeše srst, vytahá volné chlupy, hrubé nečistoty. Groominátor je vysoce kvalitní vyčesávací hřeben s funkcí 2v- hrábě a vyčesávač. Byl navržen pro použití jak profesionály tak i běžnými chovateli.


Hrábě rozčešou zacuchanou srst, odstraní chomáčky srsti a skvěle fungují i na mokrou srst! Vyšesávač snadno a efektivně odstraní podsadu a línající srst. V popiskách trimovacích hrabiček najdeme příklady druhů srstí na které se trimovací hrabičky nejčastěji používají. Hřebeny a prořezávací hrabla pro pravidelnou péči o srst psa.


Bezbolestně a jemně vyčesávají odumřelé chlupy Vašeho psa. Hřebeny, hrabla, hrabičky , kartáče a jiné vyčesávací pomůcky pro psy. To be determined Doručení. Vše pro vaše zvířecí miláčky. Vyberte si své Vivog trimovací hrablo a pracujte jako profík!


Přesně, na vyčesávání nejlepší hrabičky a jak píše eva ještě kartáč se zahnutými drátky, ale dvojitý vyčesávací , je kombinovaný z dlouhých a krátkých drátků a vyčesává naprosto úžasně, seženeš ho na větší výstavě, na krámech jsem ho neviděla. Denně pracujeme nejen na zjednodušení každé maličkosti, ale hlavně na zpracování objednávek a včasné expedici. Prořezávací hrabičky Předtrimovací a prořezávací hřebeny. Zahnuté nože odstraní odumřelé chlupy z podsady, rozřeže zfilcovatělé partie a pročesáním pročistí srst psa s hustou delší a středně dlouhou srstí.


S hrablem se pracuje velmi komfortně. Urychlí a usnadní práci s vyčesáním podsady u teriérů, kníračů a plemen s podobnou srstí. Jedinečné spojení dvou nástrojů v jednom. Jsme česká firma ,která platí daně v České republice nikam se neschováváme (žádný Kypr, Maledivy nebo Seychely ). Máme letou praxi s prodejem krmiv a chovatelských potřeb, letou zkušenost s chovatelstvím nejenom psů, let provozujeme Salón pro psy (trimování, stříhání, koupání, různé speciální sestřihy, výstavní úpravy).


Kosmetika a úprava koček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky