pátek 11. května 2018

Hrnec 50 l

Ideální pro přípravu a odpuštění většího množství vývaru. U této verze hrnce byly zesíleny. Klarstein KonfiStar , zavařovací hrnec , automat na teplé nápoje, l , 1°C, 1min.


Hrnec z nerezu 24L - 50L. TESCOMA tlakový hrnec MAGNUM 5. Tlakový hrnec MAGNUM je vyroben z vysoce kvalitní nerezavějící oceli. Onpira Nerezový hrnec s poklicí - zesílené dno l - x cm. Zesílená kvalitní řada nerezových hrnců Onpira najde uplatnění v kuchyních, průmyslové výrobě, při vaření piva nebo jako nádoba na med.


Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Indukční hrnec na vaření RCST-50LIs mimořádně velkým objemem litrů a tepelnou izolací je skvělým kuchyňským pomocníkem. Nerezový hrnec , který má díky svému velkému objemu označení gastro, je vhodný i do restaurací, školních jídelen apod.


Hrnec 50 l

Silné dno je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce. Zde se nacházíte: Heureka. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kvalitní nerezový hrnec je se sendvičovým dnem. Vnější průměr: 5cm. Vnitřní průměr: 4cm. Materiál: nerezová ocel. Velký smaltovaný hrnec l značky BELIS.


Jde o oblíbené hrnce mezi domácími kulináři. Toto velkokapacitní nádobí má velice široké uplatnění. Objemný ocelový oboustranně smaltovaný hrnec litrů černé barvy s bílým dekorem.


Výhodou smaltovaného nádobí je především zdravotní nezávadnost, dlouhodobá životnost a rovnoměrná tepelná vodivost. H rnec z nerezu L - 50L Vysoce kvalitní hrnec z certifikované nerezové oceli se silným dnem pro rovnoměrné rozvádění tepla. Hodí se pro každý typ varné desky. Originální zboží přímo od výrobce!


Výrobce zaručuje nejvyšší kvalitu, a poskytuje záruku roky. Nerezové hrnce představují díky používaným technologiím a kvalitním materiálům výrobek vhodný pro každou moderní domácnost a jsou ideální cestou ke zdravé výživě, dietní, ekonomické a estetické přípra. Určeny pro nejnáročnější provozy. Vhodné pro všechny typy sporáků vč indukčních.


Všechny informace o produktu Hrnce Paderno hrnec vysoký l , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Paderno hrnec vysoký l. Zelák Orion výborně slouží k nakládání utopenců, zelí, ryb a dalších pochoutek. Je vyroben z užitkové glazované keramiky, která nepropouští světlo a vytváří tak ideální podmínky pro potraviny k jejich dozrání. PRODÁM nerezový vysoký gastro hrnec o objemu l, je vhodný na všechny typy varných ploch, včetně indukce.


Hrnec 50 l

Royal Catering Indukční hrnec l alternativy - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tomgast hrnec s výpustným ventilem a poklicí l. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Profesionální nerezový hrnec s poklicí je vyroben z nerezové oceli. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Hrnec 50 l

Nerezový hrnec Gastro 56l představuje díky používaným technologiím a kvalitním materiálům výrobek vhodný pro každou moderní domácnost a je ideální cestou ke zdravé výživě, dietní, ekonomické a estetické přípravě pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky