středa 23. května 2018

Kachlový sporák k3 plus

KACHLOVÝ SPORÁK K-Plus (zvětšený typ) Všeobecné informace: Zvětšený typ. Je určen na vaření, pečení, vytápění v domácnostech. Je napojitelný na komín z boční nebo zadní strany (na objednávku i shora). Vyrábí se v oboustranném provedení. Na rozdíl od sporáku K-a K3-S nemá roztápěcí klapku.


Sporák má vývod na druhé straně od topeniště. V nabídce máme kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem nebo kamna teplovzdušná. Můžete si ale vymýšlet… Už jsme kachlový sporák kombinovali i s. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie.


Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Tradiční český výrobce. Při výběru kachlových kamen zvažte, jak by měla vypadat a jakou plnit funkci. Malý kachlový sporák pro vaření, pečení a vytápění nevelké místnosti rekreační chalupy.


Topeniště UMWELT PLUS zajišťuje kvalitní spalování dřeva s minimem emisí škodlivých látek do ovzduší. Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle. Kachle od firmy Hein s. Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika. Vamberecký sporák má regulovatelný výkon 4-kW.


K-a K-3B je komín napojitelný z boční nebo zadní strany. Typ K-3S se vyrábí dle požadavku odběratele a to buď s boč-ním, zadním nebo horním vývodem z plátu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výměník je posazen vedle topeniště UMWELT PLUS , které zajišťuje vysokou teplotu spalin a kvalitní spalování dřeva. Spaliny je možné směrovat přepínací klapkou do výměníku, nebo mimo výměník a tím jej prakticky odstavit v době, kdy nechcete topit do radiátorů.


Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Kamna a krby nejsou jen o teple, které příjemně sálají do našich obýváků nebo o ohni, jehož plameny většina z nás tak ráda a fascinovaně sleduje. Mají i další neodmyslitelnou a ryze praktickou složku, a to přípravu pokrmů.


Mám na mysli ta nádherná kachlová kamna, která všichni máme v duších z doby našich (pra)babiček,. Výška pracovní plochy 850mm. Minimální provozní tah komína Pa. Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti.


Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasnou představu o finální verzi. Chalupáři kutilové, ale i kutilové ostatní POZOR!


Nabízíme Vám fantastickou možnost postavit si s použitím našeho sporákového korpusu-vložky kachlový sporák , který neobyčejně doplní interiér Vaší chalupy, nebo rodinného domu a svými vynikajícími parametry a životností, vytvoří příjemné a stylové prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky