pátek 11. května 2018

Vinný sklep pod křížkem lednice

Je původně zachován, rekonstrukcí prošla pouze venkovní část. Raritou vinného sklepa je sklep ledový, kde máme uskladněná vína a probíhají zde řízené degustace. Návštěva a pronájem vinného sklepa Pod Křížkem , degustace vína a posezení s možností ubytování v obci Lednice.


Vinný sklep : Pod Křížkem. Jakub Jambor, Lednice , ul. Jde o mladé vinařství z Bořetic vyrábějící víno přírodní cestou.

Ideální je k pořádání společenských večírků, zájezdové turistice, rodinným oslavám, obchodním schůzkám nebo jen k posezení s přáteli. Vše podstatné naleznete na našich internetových stránkách. Penzion a vinný sklep Černý jezdec - zajímavý penzion a vinný sklep v centru Lednice , ubytujeme Vás v prostorných, originálně řešených pokojích v selském stylu, kde na Vás dýchne nostalgie dávno minulých časů, nemusíte utrácet v restauracích, sami si uvaříte, kdy chcete to, na co máte chuť, pokud počasí nebude. Pěstitelé, výrobci a prodejci v jedné osobě.


Vyrábíme spontánně kvašená vína s důrazem na terroir. Ať už si přejete zažít báječnou dovolenou, navštívit vinný sklep a objevit kouzlo degustace, pořádat zde firemní akce, školení či kongresy, nebo vás láká dokonce svatba v Lednici na Moravě, budete pravděpodobně potřebovat ubytování. A právě o to vše se postará Zámecký hotel Lednice. Wine Bar in Lednice , Jihomoravský Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Nabízíme Vám však možnost ubytování v rodinném penzionu Lichtenštejnské domky, který se nachází v samém srdci obce Lednice v těsném sousedství zámeckého parku a lednického zámku.

Součásti vinného sklepu je i sklep ledový. Vinárna a vinný sklep Pod Křížkem v Lednici vám nabídne posezení v příjemném prostředí původně zachovaného vinného sklepu. Zaručujeme celoroční provoz.


Byl vystaven panem Hrubým. Sklep Hraniční zámeček Hlohovec. Degustační vinný sklep U Čapků. Vyrabíme přírodní vína.


Pod Křížkem V našich prostorách vám nabízíme posezení v příjemném prostředí původně zachovaného vinného sklípku s kapacitou až míst. Slouží ke společenským večírkům, zájezdové turistice, rodinným oslavám, obchodním schůzkám, nebo jen k posezení s přáteli u pohárku. Vzhledem k nařízení vlády o zřízení nouzového stavu, máme aktuálně sklep zavřený. Pokud ale už víte, že k nám budete chtít dorazit na konci jara, v létě,nebo na podzim, zavolejte nebo napište, něco vymyslíme.


Zámecký vinný sklep vznikl po rekonstrukci původního Lichtenštejnského sklepa. Nachází se přímo pod Zámeckým hotelem Lednice. Kapacita je až osob. Prostory jsou ideálním místem pro degustace, příjemné posezení, oslavy a svatby. Občerstvení Vám připravíme dle vašeho přání.


Příjemnou atmosféru Vám navodí cimbálová muzika nebo reprodukovaná hudba. Maximální počet účastníků degustace je osob.

Ve sklepě můžete strávit celý večer nebo se jenom zastavit na košt vína. Krátkodobá degustace Kdykoliv během dne se můžete zastavit na krátkodobou degustaci. Za – hodinu ochutnáte – odrůdových vín. Sklípek se nachází přímo v areálu penzionu Markéta I. Horních Věstonicích 7 hosté mají možnost v našem sklípku usednout k rozlévanému sudovému či lahvovému vínku. Výhodou je že můžete hned po degustaci jistě ulehnout do svých ložnic.


Plánujete-li velkou oslavu či skromnější posezení,nabízíme prostory k uspořádání nejrůznějších rautů, srazů. Vážení hosté, vítejte na internetových stránkách penzionu Lichtenštejnské domky Lednice ! Pohádková krajina se zámky a zámečky, kolonádami, umělou zříceninou, rybníky, upravenými cestami a řadou drobných romantických staveb – to je Lednicko-valtický areál, zvaný též Zahrada Evropy, nejrozsáhlejší parkově upravená krajina na světě, zapsaná mezi památkami UNESCO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky