pátek 25. května 2018

Sprej na ekokůži

Neodkládejte na povrch sklenice s pitím (víno) a horkými nápoji (káva, čaj). Dejte si pozor na obarvení od oblečení, především od riflí. Nesedejte na sedačky z ekokůže s oděvem, který má vzadu kovové doplňky (knoflíky, zipy…), mohlo by dojít k poškrábání ekokůže. Po očištění skvrn a mastnoty (např. na sedací soupravě) opět omyjte vlhkým hadříkem namočeným v čisté vlažné vodě.


Ekokůži rozhodně nedřete ani na ni nijak netlačte, čištění provádějte krouživými pohyby s velmi mírným tlakem. Existují také speciální spreje a krémy na očišťování ekokůže. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zapomeňte i na impregnaci, která je určena pro pravou kůži! Nepoužívejte ani čisticí ubrousky, protože bývají napuštěny speciálními chemickými látkami. Ty by mohly ekokůži poškodit. Na běžnou údržbu si vystačíte se sprejem, který je určen pro tento materiál.


Hodnocení produktu:. Vytvořeno na Eshop-rychle. Poliboy Čistič na koženku 3ml sprej , Poliboy. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Sprej proti vosám a sršňům 600ml Bros Sprej na vosy a sršně je aerosolový přípravek určený pro hubení vos a sršňů a také k ničení jejich hnízd.


Hmyz lze zasáhnout větší dávkou. Ta je právě k tomutu účelu zesílena. Pokud byste totiž batoh položili například přední částí dolů, mohly by na ekokůži vzniknout od drobných nečistot na chodníku nevzhledné otlačky. Máte-li ohledně péče o ekokůži jakékoli dotazy, neváhejte se obrátit s dotazem na poradnu na stránce TopBatohy.


V jediném úkonu vyčistíte nečistoty, odstraníte skvrny a oživíte barvy. Obsažené nano částice proniknou i do nejmenších nerovností v kůži, kde rozloží i hluboko usazené nečistoty. Oproti běžným čističům, Alori čistič na kůži čistí odspodu a vytahuje rozpuštěné nečistoty na povrch, kde je snadno odstraníte. Kunstleder Pflegeset - čistící sada na ekokůži a koženku. Kompletní sada na péči o interiér z ekokůže nebo koženky.


Vhodné i na čištění plastových částí v interiéru. Nátěry na zahradní nábytek - lazurové oleje a sady na. Terasové oleje pigmentované a nebo bezbarvý ( č.0) hedvábně matný nátěr na bázi přírodních olejů pro všechny typy dřeva pro venkovní použití.


Sprej na bielizeň a do šatníkov The Verde - svieža citrusová vôňa zeleného čaju. Pokud nechcete mít sprej na pokožce hlavy v pěšince, zkuste překrýt pěšinku kapesníkem nebo rozprašovač nasměrujte pod vhodným uhlem a aplikujte sprej v malých dávkách. Barva bude na odrostech, ale ne v pěšince, váš vzhled bude o to víc přirozený. Také kůže na kožené sedačce vyžaduje určitou péči. V případě, že se kožená sedačka nachází v dobrých podmínkách, tak dokáže vydržet desítky let bez poškození.


Pokud o ní ovšem správně nepečujeme, tak se její životnost velmi snižuje. Přečtěte si pár základních rad pro péči o koženou sedačku, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky