středa 16. května 2018

Plynový vařič jednohořákový

PB není součástí výrobku. Rám vařiče je vyroben z pevnostních ocelových profilů a je lakován černou barvou. Všechny použité materiály splňují nejpřísnější kvalitativní normy a každý produkt je. Pracuje na kartuši Campingaz CP250.


Jednohořákový stolní vařič pro piknik, kempování atd. Dodáván v praktickém plastovém kufříku pro přenášení.

MEVA - vařič jednohořákový Solo MEVA - vařič jednohořákový SoloCampingový vařič SOLO na propan-butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Skladem - do dnů 5Kč bez DPH. Turistický plynový vařič s ventilem 5kW GEKO. Na dotaz 5Kč bez DPH.


Kvalitní turistický vařič s napájením na plyn vh. Jednoplotýnkový plynový vařič na kg plynové PB lahve Yate Camping K6má průměr plotýnky 1mm a průměr hořáku mm. Dostatečně velký a výkoný kempingový vařič vhodný i na větší vaření.


Litr vody uvaří během minut.

MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný. Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Má piezo zapalování takže nepotřebujete sirky. Je skladný do batohu, na motorku a nezabírá místo. Součástí balení je plastový kufřík zdarma.


Přináší pohodové vaření na dovolené nebo turistice v přírodě. Rychlé a pohodlné použití ocení i chalupáři, rybáři a kempaři. Inzerát plynový vařič jednoplotýnkový v okrese Děčín, cena 550Kč, od Tomna Sbazar. Včetně prázdné bomby a držáku na nošení bomby (na posledním fotu) Vařič je vyčištěný,vyzkoušený a plně funkční.


Možno poslat při platbě. Celolitinové velkokapacitní vařič na propan-butan s trojitou plynulou regulací výkonu vhodný pro vaření s požadavkem vysokého výkonu např v zemědělství, restauracích nebo v domácí druhé kuchyni. Jako osvědčenou pomůcku ho používají trampové a milovníci dovolené v přírodě už léta. Má k tomu ideální předpoklady - rozměry 150x110x1mm, hmotnost kg a výkon kW.


Oproti lihovému vařiči nabízí větší komfort při používání. Plynové vařiče jsou efektivnější a ohřejí tak obsah nádoby rychleji než klasické lihové vařiče. Kempingový, cestovní, plynový gril na PB kartuše.


Vhodný pro vaření s požadavkem vysokého výkonu nebo. Plynový stolní vařič hořák ORLÍK - s víkem.

Litinový hořák s regulací výkonu do kW. Jak vybrat plynový vařič ? Pokud si plánujete pořídit plynový vařič , zaměřte se při výběru zejména na tyto parametry: Výkon plynového vařiče. Výkon u plynových vařičů je kolísavý, závisí mimo jiné na okolní teplotě a povětrnostních podmínkách. Vařič je vybaven sklápěcími lopatkami, díky kterým je zajištěn dokonalý plošný ohřev kastrolů, hrnců i pánví.


Celokovová, nerezavějící konstrukce vařiči zaručuje nízkou váhu. Prodám párkrát použitý plynový vařič na kartuše značky Campingaz Camp Bistro. Dodám v praktickém plastovém kufříku pro přenášení.


Popis: Nabízíme k prodeji jednohořákový plynový vařič s bombou, stav viz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky