pátek 11. května 2018

Vinařství lednice annovino

Když ho bylo dost, postavili jsme z něj unikátní budovu, která citlivě propojuje vše typické pro zdejší výjimečný terroir. Zveme Vás k nám do LEDNICE na pohárek vína a kulturní program. Po velmi úspěšném adventním jarmarku Vás nyní zveme na velikonoční jarmark do Valtického Podzemí.


Nejsme jen klasickým vinařstvím navazujícím s úctou na odkaz našich předků a vizionářského rodu Lichtenštejnů. Jsme významnými vinařskými inovátory.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum finibus lacinia dolor, et congue tellus efficitur non. Suspendisse non ultrices elit. Proin rutrum tristique lorem a auctor. Curabitur eget enim sit amet arcu varius bibendum.


Duis sit amet finibus urna. Etiam molestie sed enim nec imperdiet.

Hledáme a nacházíme nové vinné cesty a současně s úctou přistupujeme k odkazu našich předků a vizionářského rodu Lichtenštejnů. Ochutnávka vín zdarma, prohlídky vinařství , expozice zkamenělin a vinařské historie. Před koncem obce se areál vinařství nachází na pravé straně. Vyberte si z mnoha odrůd.


Jsme specialistou na odrůdu Rulandské šedé, dále potom Tramín červený, Ryzlink vlašský, Rulandské modré, bílé, Sauvignon, Pálava, Hibernal a Sevar. Dům vína v Jablonci nad Nisou. Vážení milovníci dobrého vína ! Fusce lobortis pharetra dui, non tristique sapien.


Univerzitní vinohrady na Žabčicku. To co jsme zažili, předčilo veškerá naše očekávání. Už při vjezdu do areálu nás ohromila budova vinařství. Vše pokračovalo zajímavou prohlídkou vinařství a samozřejmě ochutnávkou výborných vín.


V současnosti mají provozovatele AnnoVino a dokonce i řadu vín s vlastní vinětou. Annovino v podstatě přeneseně znamená zrození vína. Spolupracuje s Mendelovou univerzitou.

Zpracovává hrozny z více než 2ha vinic. Je specialistou na odrůdu Rulandské šedé (ha), dále potom Tramín červený, Ryzlink vlašský, Rulandské. I víno má svoji matku, otce a osud vepsaný do každého hroznu a každé bobule. Pranýř býval umístěn na veřejném místě a byli k němu připoutáni nepoctiví občané. K webovému pranýři, na kterém se právě nacházíte, jsou připoutány potraviny, u kterých byl porušen některý z požadavků potravinového práva.


VINAŘSTVÍ VALTICKĚ PODZEMÍ, sesterská společnost VINAŘSTVÍ ANNOVINO LEDNICE je provozovatelem stejnojmenného podzemního města vína - VALTICKÉ PODZEMÍ, unikátního labyrintu 13- ti historických vinných sklepů vzájemně propojených v celkové délce více jak 9m. Ledniciach na Morave a vo Valticiach. Kromě vlastních vinohradů využívá ke zpracování hrozny z univerzitních vinohradů Mendelovy univerzity - vinařské fakulty.


Vinařství se pravidelně účastní domácích i zahraničních soutěží, na kterých získává řadu. Spojení VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO – VALTICKÉ PODZEMÍ – champion prestižní soutěže TOP Vinařský cíl České republiky, má na světě další náročný projekt. Po deseti letech příprav a realizace, usilovné práce spolumajitelů vinařství. Vinařství se zaměřuje na odrůdy: Rulandské šedé, Tramín červený, Ryzlink vlašský, Rulandské modré, Rulandské bílé, Sauvignon. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky