čtvrtek 17. května 2018

Trimovací hřeben kokršpaněl

Trimování jako nezbytná součást péče o srst psů je potřebná pouze u hrubosrstých psů, kterým srst roste (na rozdíl od jiných psů) v průběhu celého roku. Zároveň však struktura jejich srsti neumožňuje samovolné vypadávání chlupů. Tento nástavec nám pomůže perfektně odstranit a rozčesat zplstnatělá místa a podsadu. Srst tak získá okamžitě nový lesk a vypadá zdravěji. Při pravidelném používání.


Péče o srst je u zvířat velmi důležitá. Doporučujeme kartáčovat nebo česat kožíšek minimálně jednou týdně. Kartáčování srst nejen pěstí, ale také prokrvuje kůži a činí srst lesklou. Opravdu efektivní péči o srst garantují tyto produkty od věhlasných výrobců. Pro denní péči o srst, předcházení jejímu zplstnatění a odstranění vypadlých chlupů jsou tyto produkty ideální.


Dobrou péči o srst Vašeho pejska každý každý ocení, nejvíce však on sám! Nástavec - trimovací hřeben mm. Pro začátek doporučuji hustý hřeben nejlépe Sprats 7 ale stačí jakýkoliv hustší hřeben , gumovou rukavici, kterou navlečte na ruku a tlakem palce na hřeben přidržujte srst a vyčesávejte mrtvou vatu v oblasti temene hlavy, krku, těla, boků, zádě a stehen. Netušila jsem,co trimovací hřeben je,že je to vlastně řada nožů. Rozhodla jsem tedy na základě recenzí hřeben vyzkoušet.


Osvědčené a účinné 1 přírodní produkty pro hojení ran u psa oceníme při pořezání, poškrábání nebo při poranění tlapek či pokousání psů. Pro rozčesávání kombinované srsti potřebujeme hřeben s délkou zubů přizpůsobenou délce a hustotě srsti. Na vyčesání podle hustoty podsady a délky krycí srsti použijeme buď finišák nebo trimovací hrablo.


Již hodně zacuchanou srst vám pomůže odstranit prořezávač (rozřízne chuchvalce chlupů). Redukuje vypadávání srsti. Další pomůcky vhodné k úpravě srsti. Barva: Růžová, Šířka hřebene: S cm. Tento hřeben si perfektně poradí s odstraněním a rozčesáním zplstnatělých míst a podsady.


Velikost: 18cm, délka zubů 5cm. Prořezávač střední 18cm, zuby 5cm, Trixie. Mezi chovateli se trimovací hřebeny také označují jako trimovací nebo vyčesávací hrabičky a nahrazují velkou část dosud používaných nástrojů v péči o srst jako například rozčesávače, odchlupovače nebo rozřezávací hřebeny.


Chuchvalce zacuchané srsti rozřízne prořezávač. Plemena: retriever, kokršpaněl , bernský salašnický, dlouhosrstý jezevčík, špringršpaněl, čuvač, leonberger. Pravidelným česáním udržujeme srst zdravou a lesklou. Tento hustý hřeben je ideálním pomocníkem v období línání na důkladné vyčesání podsady a odumřelé srsti. Díky rotačním hrotům nedochází k tahání srsti.


Je vhodný pro psy se středně dlouhou a středně hustou srstí jako např. Tento trimovací hřeben odstraní až odumřelé srsti. K úpravě srsti jsou nezbytně nutné i kvalitní kartáče na psy a kočky, hřebeny, hrabla a trimovací nože. Hřeben je navíc osazen speciálními.


Kvalitní trimovací nůž musí správně padnout do ruky, aby nikde netlačil a nedřel. Psí hřeben s nerezovými jehlicemi ve dvou variantách, s užším a širším rozestupem jehlic. Vysoce kvalitní trimovací hřeben na malé psy Oster Shedmonster s nerezovými hroty je vhodný pro dokonalé vyčesání a zbavení srsti odumřelých chlupů a nečistot u psů. Nůž trimovací In Style jemné zuby Trixie Nůž trimovací In Style s velkými zuby Trixie.


Trimovací hřeben kokršpaněl

Trimovací nůž má protiskluzovou rukojeť pro bezpečné použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky