pondělí 14. května 2018

Tescoma mlýnek na kávu handy

Kdo by nemiloval čerstvou kávu ? Dopřejte si její jedinečné aroma, kdykoli na ni dostanete chuť. Stačí nasypat kávová zrnka do mlýnku HANDY , několikrát lehce otočit kličkou a přesná porce pro vaše sametové espresso, tureckou či moka kávu je hotová. V ČEM JE MLÝNEK NA KÁVU HANDY. V elegantním designovém těle mlýnku HANDY se ukrývá prvotřídní keramický mlecí mechanismus s možností nastavení libovolné hrubosti mletí. Díky tomu si svou kávu můžete vychutnat tak, jak ji máte nejraději.


JAKÉ JSOU DALŠÍ VÝHODY MLÝNKU NA KÁVU HANDY ? Mlýnek na kávu HANDY : S keramikou pro dokonalou chuť a svůdnou vůni! Ať už jste si zamilovali sametové espresso, jemné cappuccino nebo třeba moka kávu , klíčové pro výtečnou chuť je jedno: namlít kávová zrnka těsně před přípravou. Pomůcky pro čaj a kávu. Vše, co vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného horkého nápoje najdete také v sortimentu TESCOMA. Je libo pořádnou mléčnou čepici na vašem espressu?


Nebo si nejdříve chcete namlít kávová zrna na exkluzivním ručním mlýnku? Dostali jste snad chuť na dobrý porcovaný čaj? Proužky, kolečka, nudličky, nahrubo, najemno. Na všechno najdete v sortimentu TESCOMA ty správné pomocníky. Moderní ruční mlýnek na zrnkovou kávu s prvotřídním keramickým mlecím mechanismem.


Mlýnek na mák HANDY s keramickým mlecím mechanismem je patentem chráněným řešením vývojového a design centra TESCOMA , s podobným mlýnkem opatřeným keramickým mlecím mechanismem se na trhu nesetkáte. Mlýnek vyrábíme ze peciálně tvrzené, vysoce odolné keramiky a prvotřídního plastu, a dáme vám na něj prodlouženou. Doprajte si jej jedinečnú arómu čerstvej kávy, kedykoľvek na ňu dostanete chuť.


Stačí nasypať kávové zrnká do mlynčeka HANDY , niekoľkokrát ľahko otočiť kľučkou a presná porcia pre zamatové espresso, tureckú či moka kávu je hotová. V elegantnom dizajnovom tele mlynčeka HANDY sa ukrýva prvotriedny keramický mlecí mechanizmus s možnosťou nastavenia ľubovoľnej. Vyrábíme ho z prvotřídních materiálů, konkrétně prvotřídní nerezavějící oceli, odolné keramiky a kvalitního plastu. Poskytneme vám na něj navíc nadstandardní záruku roky.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Jejímu aroma a výrazné chuti se nic nevyrovná. Univerzální mlýnek HANDY , struhadla.


S mlýnkem HANDY na ideální hrubost hravě pomelete nejenom mák tak, abyste získali dokonalou konzistenci např. Tescoma Mlýnek na mák Handy. Díky materiálu je zajištěno i to, že si káva ponechá po mletí všechny antioxidanty a další prospěšné látky. Tělo mlýnku je vyrobené z kombinace kovu a odolného plastu v bílé barvě. Veškeré informace o produktu.


Tescoma mlýnek na kávu handy

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Tento způsob mletí vám přinese výraznější chuť, na druhou stranu mají kratší životnost. Výsledný nápoj je silnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky