pátek 18. května 2018

Výroba boilies recepty

Boilies je dnes velmi oblíbená nástraha na ryby. Na trhu existuje stovky druhů, barev, velikostí … Výrobci rybářského krmení se předhánějí a nabízí kromě těch základních i další opravdu roztodivné chutě … a tak v rybářských potřebách můžete narazit na boilies smrdících po celodenně nošených ponožkách, jiné naopak voní jak celá parfumerie. Domácí výroba boilies může pro někoho vypadat složitě. Recepty obsahují mnoho surovin, které je zapotřebí správně nadávkovat.


A pokud se někde udělá chyba, pak zmařený výsledek stojí i hodně peněz. Proto pro úplné začátečníky přinášíme velice jednoduchý a levný recept na domácí výrobu boilies.

Tuto kapří pochoutku můžeme buďto zakoupit, anebo si ji můžeme vyrobit v pohodlí domova. Připravili jsme pro vás seriál o této jedinečné nástraze. V obchodech se dají koupit různé druhy boilies od mnoha výrobců.


Mají ovšem jedno společné, většinou jsou dost drahé a ani nevíme, co v těch kuličkách vlastně je, jestli samé dobroty, nebo i nějaký popel, hlína či jiné příměsi, které tam vlastně vůbec nepatří. U toho domácího bolies víme přesně, co si tam dáte. Kromě toho právě výroba bolies podle této. Každý, kdo preferuje více kaprařinu, než ostatní rybolovné způsoby ví, jak postupovat při výrobě boilies. Na toto téma jsem tu však četl pár dotazů, a tak sem se rozhodl popsat můj univerzální způsob.


Doufám, že poslouží ku prospěchu všem, co se chystají vyrobit boilies poprvé.

Máme-li nachystáno na vaření, uvedeme vodu do varu. Poznámka: Osvědčil se nám starý vyřazený fritovací hrnec, který udržuje vodu stále vroucí a při vaření boilí nepěkných (pro manželku) pachů se dá vyexpedovat na dvůr jednoduchým napojením prodlužky. Dobrý den, řadu let chytám na boilies ,již několikrát jsem se pokoušel o vlastní výrobu,ale z nedostatku času,jsem většinou zůstal u kupovaného,navíc jsem případné recepty neměl ani s kým konzultovat. Konečně se mohu výrobě aktivně věnovat a tak se chci zeptat,zda by byl někdo ochotný poradit.


Přečetl jsem už stovky článků,vše o složení a pod. Tiež som experimentoval zo surovinami podobného typu ale nebola to velká sláva. Vlastne vitvorený recept vždy mal niaky háčik,či to bola malá lepivosť alebo bolo naopak sa cesto moc lepilo a nedali sa dobre šúlať guličky. Do toho tvojho by som pridal pár tekutých zložiek či už predtrávenú potravu a aspom lososový alebo sardinkový olej v tomto prípade zimný do studenej vody.


Free Shipping Available. Výroba boilies V následujících řádcích se Vám pokusím přiblížit postup domácí výroby boilísu. Někteří jistě máte dostatek zkušeností a další řádky Vám přijdou lehce úsměvné a řeknete si: „ To už tady bylo mockrát“, ale ne všichni znají postup a možná se i zbytečně bojí pustit se do vlastních experimentů.


Uvařené boilie necháme pár dní proschnout, nejlépe na sítku nebo nějaké tkanině poté je zamrazíme, nebo si odděláme část na okamžité chytání. Lze použít i jako výborné těsto na kapry. Tento recept na boilies je převzatý z internetu.


Výroba Boilies: Recepty pro začátečníky Od jezzina 2. V současné době dávají rybáři při lovu kapra přednost modernější metodě, tak zvanému chytání na boilies , což jsou krmné kuličky přichycené na háček tak, aby byl mimo návnadu. Máte zostavený recept a máte nakúpené všetky komponenty na výrobu vašej návnady. Teraz vám poradím pár trikov, ako si to celé urýchliť a hlavne uľahčiť.

V zásade platí, že v prvom rade by ste mali zmiešať suché komponenty so suchými a tekuté s tekutými a nakoniec to celé zmiešali spolu z vajciami. Vývar připravíme zalitím rozmačkaného česneku vodou a ohříváním v mikrovlnné troubě. Zalité boilies uzavřeme do igelitového pytle a necháme řádně nasáknout.


Vložené recepty jsou jak naše tak z jiných zdrojů volně dostupných na internetu. Téměř polovinu jsme jich úspěšně vyzkoušely. Někdy je potřeba recept malinko upravit podle sebe, protože ne vždy je těsto ve stavu kdy jde dobře vytlačovat.


Nowdays it seems to be the most complicated and the most ingredients the boilie recipe has, the better the boilies supposed to be and the bigger carp they will catch. However in my experience this is not the case. Personally I believe the simpler the boilie base mix recipe is, the more you can concentrate on the liquid part of the boilie -making. Recepty na domácí výrobu kosmetiky pro péči o pleť, tělo i vlasy Myslíte si, že výroba kosmetiky je složitý proces, který hned tak někdo nezvládne? Máme pro vás tedy skvělou zprávu: Zvládne to každý, kdo umí jenom trošku vařit.


Nemusíte nakupovat žádné speciální vybavení, většinu potřebného najdete doma v. Seriál pre začiatočníkov ako aj pokročilých kaprárov. Kapre sú vystavované neustálej pozornosti a záujmu veľkého percenta rybárov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky