pátek 25. května 2018

Termo ponožky voxx

Nabízíme dámské a pánské sportovní ponožky i podkolenky české výroby zn. Při výrobě použity moderní a funkční materiály pro pohodlí při nošení či sportu! Ponožky nabízíme také v nadměrných velikostech. Vlněné, froté ponožky s extra jemným lemem. Sportovní ponožky Treking nabízíme také v nadměrných velikostech.


LOVAN myslivecké a rybařské ponožky Voxx. Dámské ponožky ) Hodnocení produktu:. Termo silné ponožky určené pro myslivost a rybaření.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Cyklistické a běžecké ponožky jsou díky speciální konstrukci anatomicky tvarované a mají polstrované zóny, které chrání nohu proti otlakům.


Termo ponožky voxx

U mnoha sportovních ponožek a podkolenek je úprava se stříbrem proti pocení nebo úprava termo do velkých mrazů. Termo ponožky Vás zahřejí a zároveň jsou dostatečně prodyšné. Dětské ponožky jsou navíc zdobeny vkusnými obrázky. Dodáváme v balení párů. Extra silné, froté s polstrovaným chodidlem a jemným svěrem lemu.


Nejteplejší termo ponožky VoXX STABIL jsou nejteplejší vlněné pánské a dámské sportovní ponožky. Polstrované zóny proti otlakům a puchýřům, jemný svěr lemu, vysoká prodyšnost,. Zde najdete nabídku tremo ponožek od čekých výrobců. Jsou vhodné pro každodenní nošení.


Termo ponožky voxx

Naleznete zde také froté ponožky či termoponožky Všechny tyto outdoor a termo (funkční) ponožky (116) jsou skladem na e-shopu či prodejně. VoXX - značka čistě sportovní kolekce ponožek, podkolenek a funkčního prádla. Jedná se o výrobky zaměřené pro sport a volný čas. V této kategorii jsou výrobky vyvinuty především k extremní zátěži pro každý druh sportu.


Použité materiály a technologie výroby odpovídají vždy provedení pro jakou zátěž má být výrobek používán. Ty nejkvalitnější sportovní ponožky VoXX se vyrábí s anatomickým tvarováním na pravou a levou nohu, aby dokonale seděly v botě a nezpůsobovaly při sportu otlaky a puchýře. Zejména díky těmto vlastnostem jsou ponožky VoXX velmi oblíbené pro svou funkčnost a všestranné použití.


Termo ponožky voxx

Mají vynikající zátěžové polstrování. Add items worth to free delivery. Anatomicky tvarované ponožky speciálně určené na turistiku a další aktivity. Antibakteriální vlastnosti, díky přídavku materiálu SILPRO-X s ionty stříbra. Vans, Roxy, New Era, Converse, Burton.


Garance nejnižší ceny, expresní doručení. Velký výběr kvalitní české značky VoXX , Lonka, Soxit. Objednávky odesíláme do hodin. Barevné ponožky , společenské ponožky , dětské ponožky.


Termo ponožky voxx

Jsme váš online specialista na trendy a cool fusky. Pánské funkční termo ponožky jsou vyrobeny z těch nejlepších přízí. Používáme Coolmax a Thermo-cool materiál, který zaručí ty nejlepší vlastnosti.


Vyzkoušej české termo ponožky Kuks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky