úterý 22. května 2018

Myčka baumatic chyba e1

Po opětovném zabudování myčky na své místo se tato rozběhne, nějakou dobu myje a potom se program přeruší a naskočí chyba E1. Protože Baumatic neustále vylepšuje své produkty, vyhrazuje si právo učinit změny. Poruchy myček jsou bohužel běžnou záležitostí (jedná se o velmi vytížený spotřebič). Mycka cca roky nebyla pouzivana. V základu je to velmi jednoduché, myčka ukáže chybový kó my ho musíme rozluštit a vyřešit.


Myčka baumatic chyba e1

To však jde těžko pokud nevíte, co chybový kód znamená. Proto jsme pro vás sepsali seznam nejčastějších chybových kódů a jak je vyřešit. Musíte však počítat s tím, že.


Na dotaz co značí chyba E, sdělil, že to je něco s přítokem vody, že máme zmáčklou hadici či ucpaný přívod vody, nebo malý tlak. Přívod vody i hadice je OK, tlak je cca atm. Zkoušel jsem připojit myčku jinde i na větší tlak, ale nepomohlo to. Před opravou čerpadla myčka několik let na svém původním místě myla.


Tyto červené dvířka a dekor okolní kuchyně je na produktové fotografi pouze pro marketingové účely. Na dveře myčky je možné instalovat kuchyňský dekor zákazníka nebo jako originální příslušentví dodat nerezový dekor včetně madla DWD600SS, Baumatic. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru.


Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Kohoutek přívodu vody není otevřen. Odpadní hadice je příliš vysoko. Ujistěte se, že systém připojení je dle instrukcí v manuálu.


Zdarec, Potřebuju pomoc! Díky elektronické řídící desce jsou myčky vybaveny samodiagnostickým systémem. Pokud dojde k poruše, modul odešle kód DTC do kódu DTC. Pokud zjistíte, že myčka nádobí Krona vydává na tabulce chyb.


Porucha teplotního čidla. Integrovaný snímač OWI dodává 6. Detailně snímá vnitřní teplotu, vlhkost a čistotu vody myčky. Získané informace posílá řídícímu mod.


Arrange a visit from a Baumatic engineer. If you do need an engineer to visit your home, help is at hand. Myčka Baumatic BDW17NT chyba EStav.


We’ll arrange for a Baumatic engineer near you to call in and fix your appliance, at a time that’s suitable for you. Pokud budete používat váš vysavač Parkside pro suché vysávání, potom si v našem internetovém. Chybové kódy myček Whirpool “ Pavlína 14. Dobrý den, chybové hlášení ukazuje na nějakou chybu ohřevu vody.


Chyba je interpretována jako žádný přírůstek teploty. Příčin může být několik: přerušené topné těleso, 2. Vi anbefaler også du ser her hvordan du afkalker din Siemens Surpresso kaffemaskine.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky