úterý 22. května 2018

Gr 8030 smart kontaktní gril catler

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. I v kanceláři jde udělat rychlý oběd. A nemusíte k tomu mít ani velkou kuchyni.


Na tři přístroje značky Catler , které mohou najít místo. Vítejte do světa luxusních grilů. Grilů, které jsou vrcholně praktické, výkonné a pohodlné.

Unikátna konštrukcia umožňuje použitie nielen vo forme kontaktného grilu, ale i ako otvoreného BBQ grilu. Po celý rok lze připravovat chutné steaky, které v něm připravíte rozhodně rychleji než na pánvičce, jednodušší je i jeho údržba. Gril vzhledově zapadne do moderní kuchyně a skvělé je, že v něm lze připravit i panini nebo zeleninu. Veškeré informace o produktu.


Pokud potřebujete grilovat více pokrmů, jednoduše stiskem tlačítka proměníte kontaktní gril na BBQ gril a získáte velkou grilovací plochu pro steaky nebo ryby. Kontaktní grily Catler jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují snadnou a zdravou přípravu skvělých pokrmů v interiéru i na zahradě. OBSAH Vaše bezpečnost na prvním místě Seznamte se se svým Catler.


LCD displejom, ktorý zobrazuje nastavenú teplotu, stupeň pripravenosti a nastavenú dobu časovača. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.

Díky unikátní konstrukci proměníte tento kontaktní gril na otevřený barbecue gril doslova během vteřiny. Při grilování jistě oceníte i nastavení výšky horní desky a sklonu spodní desky. Dále se gril může pochlubit podsvíceným LCD displejem, který zobrazuje nastavenou teplotu, stupeň připravenosti a nastavenou dobu časovače.


Tá chráni povrch grilovacích dosiek proti poškriabaniu a umožňuje grilovať zdravšie bez zbytočného pridávania tuku, bez pripaľovania a obťažujúceho dymu alebo zápachu. Rychle se nahřeje a připraví pokrm v požadované kvalitě. Všetky informácie o produkte.


Podobné fráze na Sleviste. Horní deska grilu je výškově nastavitelná a pomocí tlačítka snadno změníte kontaktní gril na BBQ. Catler GR 80pro celoroční a pohodové grilování. Senzor Element IQ TM Senzory v grilovacích deskách. A vězte, že si vás získá již při první grilovačce.


Je ideálním pomocníkem při přípravě rozmanitých grilovaných pokrmů , mj. Elektrický gril značky CATLER vám umožní prožít skvělý zážitek z dokonale zpracovaného jídla. K dispozici je programů, pomocí kterých zvolíte ideální proces přípravy pro každý pokrm. Ideální pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů, apod. Unikátní konstrukce umožňuje použití nejen ve formě kontaktního grilu, ale i jako otevřeného BBQ grilu.


Menu teplotní sondy nabízí nastavení podle druhu masa (hovězí, jehněčí, vepřové, kuřecí a ryby) včetně typu přípravy (od krvavého až po propečený steak). Vďaka tomuto grilu si veľmi jednoducho pripravíte perfektné pokrmy, ako sú rôzne druhy grilovaného mäsa, rýb, zeleniny, sendvičov a mnoho ďalších. Gril CATLER GR 8Perfektný elektrický gril 2vCATLER GR80je určený pre celoročné použitie a ponúka grilovanie v dvoch pozíciách - kontaktný grill a.

Hlavní výhodou jsou senzory, které detekují pokles teploty. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky kompaktním rozměrům je snadno přenosný a je ideální pro přípravu masa, ryb, zeleniny či sendvičů. Odolná konstrukce v líbivém designu nadchne každého kuchaře.


Senzory kontrolují a regulují nastavitelnou grilovací teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky