úterý 15. května 2018

Vánoční ubrus 120x160

Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus. Hledáte veselé vzory s dárečky, hvězdami a perníčky nebo decentní motivy ve zlaté, stříbrné a bílé?


Prohlédněte si nabídku ubrusů a ubrusových látek s vánoční tematikou. Naleznete zde také oblíbené ubrusové šály, které ozdobí i obyčejný bílý ubrus. Vánoce se neobejdou bez hostiny na krásně prostřeném stole. Naše vánoční ubrusy na stůl rozzáří celou místnost a navodí příjemnou atmosféru. V nabídce naleznete vánoční ubrusy s vánočními motivy od malých ubrusů pod nádobí až po velké ubrusy na celý stůl.


Vánoční atmosféru můžete ještě umocnit našimi vánočními povlaky na polštář ve. K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl. Rádi vám ušijeme ubrus na míru do dnů. Látky můžete různě kombinovat.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy.


Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Vánoční ubrus na stůl, bílá s elegantní nášivkou, 1x 2cm. BO-MA Trading Běhoun Srdíčk. Ubrus je nezbytnou součástí každého stolování, proto neváhejte a rozzařte i svůj stůl kvalitním ubrusem, ať už kulatým, čtvercovým nebo obdélníkovým.


Na slavnostní události a svátky nabízíme vánoční nebo velikonoční ubrusy , které Vaší domácnosti dodají tu správnou sváteční atmosféru. Mozaika vánoční s hvězdami Bavlněný mozaikový vánoční ubrus s motivem zlatých hvězdiček na červeném podkladu se světlým okrajem se zlatými hvězdami. Při objednávce uveďte do poznámek barvu. Vánoční oválný ubrus s motivem stříbrných hvězdiček na červeném podkladě. Ubrus velmi dobře drží tvar a hodí se na.


Materiál: PVC Rozměry: 180. V nabídce máme i PVC igelitové ubrusy a ubrusy s nešpinivou teflonovou úpravou. Věřte, že harmonickou atmosféru stolu prostřeného kvalitními, krásně splývavými damaškovými ubrusy, naprony nebo běhouny a doplněné ubrousky nic nenahradí. Jednobarevný ubrus ozdobí váš stůl a zútulní každý interiér nejen v období Vánoc. Levně VÁNOČNÍ UBRUS JEDNOBAREVNÝ 120X1CM můžete pořídit hlavně u nás.


Ke každé objednávce přistupujeme iindividuálně. Jsme otevřeni jakékoliv spolupráci. Teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou jsou velmi snadneac… Teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou jsou velmi snadneac… Bevedo. Vykouzlete doma tu pravou vánoční atmosféru a zasedněte se svou rodinou k nádherně prostřenému stolu.


Jeho ozdobou bude elegantní ubrus v barvě Vánoc. Pevnější materiál Po obvodu je ozdobný lem s obšitými průřezy, na ubruse jsou bílé a šedivě vyšité hvězdičky a stromky Okraj jemně. Skladem ihned k odeslání- Detail produktu.


Polášek ubrus teflon tisk 120x1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky