středa 30. května 2018

Noze rucni vyroba

Aleš Vencovský - výroba nožů. Jako spousta kluků na vesnici jsem začínal s nožem ze dřeva. Přibylo pár let a pokročil jsem k práci pilníkem a pilkou na železo.


Podařilo se mi získat zase několik velice hezkých špalíků finské (kudrnaté) břízy. V poslední době sehnat tuto břízu v lepší kvalitě je opravu problém.

Stálé a akční nabídky pro výrobu profesionálních nožů. K mému vlastnímu údivu jsem se naučil dělat i kydexová poudzra. Výhodou tohoto typu je, že nůž pevně drží, přestože není v pouzdru fixován žádným heblem. Ručně vyráběné nože lovecké, pevné, zavírací, severské, expediční, trekové, speciální, osobní a bojové. Od známých českých nožířů.


Pouzdra na nože Mám několik druhů pouzder (pochev) na nože. Pro nože na ven volím nejraději jako materiál kůži.

Jelikož s ní neumím pracovat, nechávám si pochvy na nože ručně šít. Výroba nožů je tak trochu alchymií a jednotliví výrobci často volí různé inovace, které se následně stanou více či méně trendy. Nože od prověřených značek pro pobyt v přírodě. Ruční výroba nože je náročná, ale odměna v podobě originálního kousku stojí za to.


Nože ze sériové výroby jsou prověřeným sortimentem známých a spolehlivých značek, které se specializují na výrobu nožů určených pro pobyt a aktivní život v přírodě. Pokud na dodání spěcháte, sledujte v kategoriích položky s popisem skladem, u nich máte jistotu, že budou expedovány v den objednávky nebo druhý pracovní den. Přeji všem hodně úspěchů a pohody v novém roce. Vítám Vás na stránkách, kde prezentuji mnou vyrobené nože.


VÍTEJTE NA MÝCH STRÁNKÁCH, VĚNOVANÝCH NOŽÍŘSKÉ VÝROBĚ. Jatagan - internetový klub výhodných nákupů! Značkový e-shop jatagan. Vám na jednom místě nabízí nepřeberné množství nožířských ocelí a exotických materiálů z celého světa potřebných pro výrobu Vašeho nože, a to ať už jste profesionální nožíř, či nadše nec a fanda, který si chce vyrobit svůj vlastní nůž.


Střenka je vyrobena z ořechového dřeva. První díl seriálu o výrobě a broušení nožů, ve kterém hrubě a rámcově ukážeme, jak se vyrábí nůž. Berte to jako všeobecný náhled.

Délka čepele15cm, celková 25cm, hmotnost 183g. Ocel mi učarovala již v útlém věku. Svůj první nůž jsem dostal v pěti letech od svého dědečka.


Milan Mareček - Zakázková ruční výroba kvalitních loveckých a trampských nožů z nožířských nerezových ocelí N 6a RWL 34. Na rukojetí nožů používám přírodní materiály - paroží z jelena a kvalitní dřevo. Nůž je starý jak lidstvo samo, kdy první nože měly podobu pazourků (obsidiánové nože). Od té doby se nůž stal každodenní součástí všedního života a možná už někdy tehdy se začalo budovat pouto, mezi touto malou věcí a člověkem, zejména mužem - lovcem. Nože Helle - ruční výroba, tradiční postupy.


VideaPro: Reportáž ukazuje výrobu světoznámých norských nožů Helle. Vitajte na mojej stránke. Prvý nôž som spravil na praxi v SOU-S Hodruša - Hámre, kde som sa vyučil v odbore - nástrojár. Nahlédli jsme do dílny, kde se scházejí malí školáci a cvičně noří nože a dláta do lipových špalíků. Zaujalo nás, jak šéf kroužku Pavel Brychta zajišťuje velkou spotřebu ostrých řezbářských nožů.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Příjem internetových objednávek zůstává nepřerušen.


Tradiční ruční výroba kombinovaná moderní technologií dává našim výrobkům vynikající vlastnosti a tím se řadí ke špičkovým výrobkům na našem trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky