pondělí 18. února 2019

Dekantační trychtýř

Dekantační nálevka je vynikající pomocník při dekantaci (tzn. přelití do karafy a provzdušnění) vína. Dekantuje se proto, abychom do vína dostali vzduch a oddělili případný sediment. Vzduch vínu umožní uvolnit vonné látky a naplno rozvinout chuť.


A to tak, že do ní nalijete trochu vína, zakroužíte, aby víno přišlo do styku s celou plochou karafy, a nakonec víno přelijete nazpět do láhve. Set obsahuje nálevku, kroužek na hrdlo láhve, dekantační trychtýř se stojánkem, sítko pro zachycení vinného kamene a ořezávátko. Liberec, České Budějovice, Pradubice, Hradec Králové.


Trychtýř do je vyroben z křišťálového skla kristalinu. Dekantační trychtýř je vynikající pomocník při dekantaci (tzn. přelití do karafy a provzdušnění) vína. Praktická pomůcka při dekantaci vína.


Skládá se z těchto částí: 1. Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Jeho sítko spolehlivě zadržuje zbytky. Tvarově doplňkové příslušenství.


Jeho filtr zachytí usazeniny a jiné nežádoucí částice. Místo pádu vína přímo na dno karafy, víno teče stěně karafy, velmi pomáhá provzdušnit víno. Schott Zwiesel Pure dekantační trychtýř. PURE - přelomový design křišťálových sklenic, díky kterým začali i ostatní výrobci vyrábět sklenice napodobující tuto kolekci. Není jednodušší postup, který dokáže zdůraznit chuť a vůni vašeho vína, na přežití dokonalého zážitku.


Cena je uvedena za komplet. Vynikající aerator dokáže zvýraznit chuť a vůni vína přímo přelitím vína z láhve přes aerator do číše. DIVA - jediná kolekce na světě, která má stopku zúženou na horním i spodním okraji - unikátní technologie výroby. O tom, že dekantace červeného vína je potřebná ví snad každý. S dekantační karafou Eva solo je dekantace velice jednoduchá a rychlá.


Mnoho lidí si neuvědomuje, že můžete snadno dekantovat, například i. V současnosti jsou nejvíce oblíbené plastové trychtýře, ale v některých případech, jako je třeba přelévání horkých tekutin nebo marmelády, je vhodnější nerezový trychtýř. V naší nabídce najdete různé typy z kvalitních materiálů v mnoha velikostech. Nerezový trychtýř k dekantační karafě. Při jeho použití dochází k rovnoměrnému stékání vína po stěnách karafy. Obsahuje sítko k zachycení případných usazenin a stojan k odložení.


Provedení lesklý chrom. Dekantační karafa DIVA na červené víno Vám zaručí dokonalý chuťový i vizuální požitek při podávání červeného vína. Ke karafě je dostupný speciální dekantační trychtýř , který.


Kč (Euro) na objednání. Nálevka na víno dekantační set 2ks černá - Cilio. Použijte skleněný denkantér a víno do něj pomalu nalejte skrz dekantační trychtýř s jemný sítkem.


Zachytí přirozené usazeniny z láhve a zároveň víno provzdušní. Podávejte ihne po delší době dochází k oxidaci a zážitek z jeho kvality rychle mizí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky