pondělí 25. února 2019

Jak vybrat strojek na stříhání psů

Shreya Tak já to mám na stříhání jenom dvou malých psů , teda spíš jen jednoho a toho druhého tím jenom upravuju. Nemůžu si dovolit strojek za deset tisíc Koupila jsem za trojku a zdá se být dobrý. Strojek na stříhání psů , skotu, koní akku Heiniger Saphir. Profesionální akku stříhací strojek na psy, skot, koně Heiniger Saphir (W) je cadilac mezi strojky - profi strojek na stříhání psů , pro veterináře a chovatele koní i pro salony.


K udržování krátkého sestřihu je nezbytností strojek na vlasy.

Pokud nemáte čas či chuť docházet pravidelně do kadeřnického salonu, je pro vás dobrým řešením pořídit si takový přístroj domů. Jeho pořízení si vyžádá poměrně nízkou investici v řádu několika stovek korun. Náš článek vám bude skvělým pomocníkem!


Obecné rady o stříhání psů. Pamatujte na to, že na stříhání a úpravu srsti je nutné zvykat štěňátko od nejútlejšího věku. Strojky na stříhání psů Upravte vzhled svého psa podle Vašich představ. Hydraulicky nastavitelný stůl na stříhání psa Náš stříhací stůl je ideální jak pro domácnosti, tak i pro profesionály ve stříhání psů.


Stůl je skládací, takže jej můžete použít na výstavách a pod.

Jak krátký chcete sestřih? Model stříhacího strojku vybírejte především podle výkonu. Na občasné střihání zcela postačí strojek s výkonem 10W.


Pokud máte více psů či psa s velmi hustou nebo dlouhou srstí, zvolte raději výkonnější stříhací strojek. STŘÍHACÍ STOLY PRO PSY A KOČKY. Elektrické střihací strojky Moser nabízejí širokou škálu typů. Vybrat si může chovatel jednoho psa i renomovaný střihací salon. Nabízíme střihací strojky s výkonným motorem a kvalitní střihací hlavou, určené pro domácí stříhání , strojky pro chovatele více psů i strojky pro celodenní provoz.


Strojek stříhací na psy a koně Oster PowerMax, 2rychlostní. Klasický stříhací strojek na psy značky Oster. Odolný a vhodný pro všechna plemena psů i na dokončovací práce. Také ho lze využít jako zastřihovač k úpravě kotlet, bradky a vousů jako takových.


Od toho se odvíjí hlavně typ a počet. Se strojkem můžete jednoduše zastřihávat srst Vašeho pejska dle potřeby. AKU strojek s baterií Andis - velmi silný a výkonný strojek s nabíjecí baterií, vhodný do terénu pro veterináře. Na jedno nabití pracuje hodinu.


Při snížení kapacity je vestavěn unikátní REFRESHER BUTTON Lze použít stříhací hlavy ANDIS, OSTER, MOSER, LAUBE.

Baterie může být nabíjena samostaně. Hledáte recenze na zastřihovače vousů? Nevíte jak vybrat ten správný strojek na vousy, kterým si upravíte strniště, bradku, knír nebo plnovous?


Představujeme vám test strojků na vousy. Strojek však využijete i pro kompletní a detailní stříhání velkých psů. Délka střihu může být stanovena boční páčkou v šesti krocích v rozsahu - mm. Sada na údržbu strojku je součástí balení.


Usnadňuje péči o strojek a prodlužuje jeho životnost. Tak já se přiznám, my jsme taky zkusili koupit ten strojek z Lidlu s tím, že když bude na pr tak ho prostě reklamujeme. Zatím jsme ho zkoušeli jen zlehka, velké stříhání se ještě nekonalo a vypadá to dobře.


Ale určitě jen na domací použití. Různé druhy střihacích strojků společně s náhradními čepelemi Vám pomohou upravit jakoukoli délku srsti. Stříhání drápků - jak na to? Co dělat u psů se strženým nebo zatrženým drápem?


Jaké kleště pro stříhání vybrat ? Nebaví vás už vodit každý měsíc pejska na stříhání ? Tak s tím něco udělejte a pořiďte si vlastní nůžky na stříhání psů , s kterými hravě zvládnete ostříhat vašeho mazlíčka sami v pohodlí domova. Strihani psu není přece žádná věda, kterou byste nezvládli, ne? Stačí k tomu jen kvalitní nůžky, a ty. V této kategorii stříhací strojky na psy je široká nabídka stříhacích strojků OSVĚDČENÝCH ZNAČEK jako je ANDIS a OSTER (USA), THRIVE (Japonsko).


K těmto stříhacím strojkům na psy si můžeme hne a nebo kdykoliv později dokoupit další (nebo náhradní na výměnu) hlavy stříhacích strojků různých výšek, hrubostí a šířek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky