středa 13. února 2019

Indukční deska whirlpool návod

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Funkce Power Booster zabezpečije velmi rychlý ohřev. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Díky přehlednému dotykovému ovládání se sliderem pohodlně nastavíte jeden z devíti stupňů výkonu na každé zóně jednoduchým posunem prstu po. Whirlpool ACM 8NE recenze a specifikace. Varná deska pracuje pomocí indukčních ploten. Deska je vybavena funkcí pro extra rychlý ohřev Power Booster a Power Management, která umožňuje připojit desku na napětí 2V či 4V.


Samozřejmostí je časovač a bezpečnostní dětská pojistka. Děkujeme vám, že jste zvolil naši indukční sklokeramickou varnou desku. Přečtěte si pozorně tento návod a uschovejte jej k další potřebě, umožní vám to využít všech předností spotřebiče.

INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ DESKA VESTAVNÁ NÁVOD K OBSLUZE, VESTAVÌNÍ A ZAPOJENÍ CZ. Vestavná keramická indukční varná deska je určena pouze pro domácnosti. Naše výrobky jsou baleny v ekologicky neškodných materiálech, které mohou b. Výkonná sklokeramická indukční varná deska je dnes již standardem v každé dobře vybavené kuchyni. Indukční varná deska s dotykovým ovládáním Zkosené hrany.


Na první pohled vás zaujmou elegantně zkosené hrany po obvodu a umístění dotykového ovládacího panelu vpředu spotřebiče. Sklokeramická varná deska Vpředu desky je umístěno dotykové ovládání, na kterém jsou i světelné kontrolky, které uživatele upozorňují o stavu plotýnek, zda jsou po vaření ještě horké a nebo už mají bezpečnou teplotu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Celá řada chytrých funkcí. Technologie Power Booster zajišťuje rychlé dosažení požadované teploty, takže nemusíte dlouho čekat, až začne voda vřít. Popusťte uzdu své fantazii a vyzkoušejte uvařit vše, na co máte zrovna chuť. Při maximálním výkonu se hrnec do minut ohřeje na teplotu 6°C. Po uplynutí intervalu se výkon automaticky přenastaví na nejvyšší hodnotu výkonu.


Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky.

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Další funkce, kterými deska disponuje, jsou časovač či dětská pojistka. Slevy na značku WHIRLPOOL. Akce na téma indukční deska najdete na Skrz. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde.


Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vybavena je dotykovým ovládáním Slider umístěným vpředu.


Disponuje indukčními varnými zónami, funkcí FlexiCook pro sloučení dvou zón a funkcí Booster pro maximální výkon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky