úterý 19. února 2019

Philco plwd 16170

The economy wash programme reduces the washing p. Veľmi obľúbený je rýchly program bielizeň dokonale vyperie a zároveň vysuší v priegehu jedného cyklu do hodiny. S programom ekonomické pranie je možné skrátiť dobu. Jak už to u objemných modelů bývá, i tento ale trpí poměrně vysokou spotřebou. Lehce nadprůměrná je potom také hlučnost modelu. Pochválit musíme účinnost odstřeďování a co se.


Philco plwd 16170

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Veškeré informace o produktu. A gazdaságos mosás funkcióval a mosóprogram.


Velmi oblíbený je rychlý program, který prádlo dokonale vypere a zároveň usuší během jednoho cyklu do hodiny. Všetky informácie o produkte. Je vybavena dětským zámkem, částečnou ochranou proti přetečení a kontrolou vyvážení bubnu při odstřeďování. Náplň praní je kg, sušení kg. Váš kredit Kč Přihlásit se.


Philco plwd 16170

Dobít kredit do Rondo Shopu. Díky kreditu od Ronda nakoupíte produkty za skvělé ceny. Slovensko - FAST PLUS spol. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Doprava zdarma Zánovní. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Práčka so sušičkou sa radí do energetickej triedy A. K dispozícií máte výber až z pracích programov. Jej maximálna hlučnosť je dB.


Philco plwd 16170

Ovládanie práčky so sušičkou je jednoduché. Podívejte se na doporučení a skutečné komentáře a názory od zákazníků, kteří produkt již zakoupili. Přímo na porovnávači cen heureka. Info o zpracování osobních údajů Správce os.


Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Vážení zákazníci z Jaroměřic n. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. V případě nouze – mrazák, chladnička atd.


Pračka se sušičkou s tepelným čerpadlem, maximální kapacitou praní kg a sušení kg a energetickou třídou A. Aukro Elektro Velké elektrospotřebiče Pračky. Nabídka už bohužel skončila,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky