pondělí 11. února 2019

Skleněné šálky na cappuccino

Porcelánové hrnečky na cappuccino s podšálkem jsou povinností při každodenním pití kávy. Hrnečky na kafe, hrnky na kávu nebo cappuccino od Maxwell and Williams, padnou skvěle do ruky stejně jako k ostatnímu porcelánovému nádobí. Dnes máte hrnky na espresso i šálky na čaj, s uchem i bez ucha, porcelánové, skleněné a na nápoje s sebou i plastové a bambusové.


Jestli ke kávě potřebujete lžičku, nebo jen hledáte místo pro nějakou malou kávovou sušenku, určitě si pořiďte šálek na cappuccino s podšálkem. Vyberte si Váš nový šálek na cappuccino ! Kvalitní, stylové porcelánové nebo skleněné šálky a hrníčky na kávu.

Máme jak bílé hrnky, tak i barevné sady. Vázy skleněné Umělé květiny a stromy. Hrnky a šálky 4Home Termo sklenice na cappuccino HotCool 2ml, ks. VIEW Cappucino jsou poctou sametové pěně kávy Nespresso , kterou můžete sledovat díky průhlednému sklu. Vychutnejte si oblíbené Grand Cru na jazyku i očima.


Staňte se originální s námi! Italské kávové šálky na espresso, cappuccino a latte v černé a hnědé barvě. Celobarvené šálky a šálky s barevně máčenými oušky pro Vaší kavárnu nebo firmu.


V naší nabídce nejdete svěží tenkostěnné hrnky i masivní nárazuodolné skleněné hrnky vhodné na kávu, čaj i jiné teplé nápoje.

Hrnky a skleněné šálky z varného skla, sklenice z varného skla. Miniaturní espresso i opravdu pořádná porce bylinkového odvaru vypadá mnohem atraktivněji při servírování ve stylových hrncích a šálcích z vysoce kvalitního porcelánu nebo skla. Skleněné hrnky a šálky na kávu a čaj s podšálkem i bez. Elegantní porcelánové šálky s podšálkem v bílé nebo krémové barvě pro podávání kávy cappuccino. Tognana DLSC3DLSC309.


Sada pro údržbu DLSC3DLSC306. Eco Multiclean DLSC5DLSC550. Deluxe Accessories Pack. Karafa na kávu DLSC021. Nádobka na mletou kávu DLSC305. Forma na ledové kostky DLSC053. Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek. Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste.


Oficiální zastoupení dAncap - velkoobchod. Profesionální porcelán pro kavárny a restaurace. Porcelán oblíbený pro baristické soutěže, osobní a firemní logování.

Nejprodávanější zboží v sekci Šálky a lžičky na espresso, cappuccino , latte macchiato, ristretto jsou: Šálek na espresso a ristretto - český porcelán ml, Šálek na espresso oblý - český porcelán ml, Šálek na lungo - český porcelán 1ml. Vynikající pro stylové zdobení pěny na cappuccinu, zvolenou šablonu přidržte těsně nad pěnou a zlehka posypte jemně umletou skořicí nebo kakaem. Opatřeno kroužkem pro snadnou manipulaci a zavěšení.


Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky