čtvrtek 7. února 2019

Mlýnek na kávu sencor scg 3050ss

Zásobník na maximálně gramů. Více informací Porovnat. Veškeré informace o produktu. Sencor vám nabízí krásný stříbrný model v kuželovitém tvaru, který vám v první řadě namele zrnkovou kávu.


Stejně dobře si totiž mlýnek poradí také s oříšky, bylinkami, mákem, nebo třeba kořením. Rychlé a přesné mletí umožní mlecí kameny, které jsou vyrobené z vysoce kvalitní oceli. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vhodný k mletí zrnkové kávy, ořechů, bylin, máku a koření.


Podívejte se na novinky v kategorii Mlýnky na kávu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Priehľadnú násypku možné naplniť až 1g kávových zŕn. Viac informácií Porovnať.


Nerezový sekací nůž tříštivého typu zajistí rovnoměrné mletí kávy. Dlouhodobou životnost a jednoduchou údržbu zajistí zásobník a vnější. W přístroj je vybavený zásobníkem až na g gramů kávových zrn, s kterým připavíte až šálků kávy.


Domácnosť bez mlynčeka je ako štedrovečerná večera bez zemiakového šalátu. Nevyužívate ho denne, ale keď je potreba, tak jednoducho musí byť. Sencor vám ponúka krásny strieborný model v kužeľovitom tvare, ktorý vám v prvom rade namelie zrnkovú kávu. Využitie však nemusíte obmedzovať. Velmi povedený mlýnek na kávu od společnosti Sencor pracuje při příkonu 150W a poskytuje možnost mletí až gramů zrnkové kávy, což stačí na přípravu až deseti šálků najednou.


Tento požitek zcela jistě dokáží ocenit i lidé, kteří pití známého silného nápoje neholdují. Nyní máte možnost si kávu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Mlýnek je vhodný k mletí zrnkové kávy, ořechů, bylin, máku a koření. De Longhi KG (4) Přidat do porovnání. Díky speciálnímu nerezovému třištivému noži se kávové zrnka melou. SENCOR sází na několik trendů a právě tím je na světovém trhu výjimečný.


V první řadě je to šířka sortimentu. SENCOR dnes dodává své výrobky do více než zemí světa, reaguje SENCOR na každý podnět, který současný život přináší a neustále rozšiřuje portfolio svých výrobků, kterých je dnes už více než tisíc v šesti sortimentních skupinách. Má plochou ocelovou drtící hlavici, která umí zaručit rychlé a přesné mletí.


Ovládací prvek má příjemně modrou barvu. Elektrický mlýnek na kávu se sedmnácti stupňovým regulátorem hrubosti. Přístroj se hodí k mletí ořechů, bylin, máku i koření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky