úterý 12. února 2019

Pod křížkem lednice

V našich prostorách vám nabízíme posezení v příjemném prostředí původně zachovaného vinného sklípku s kapacitou až míst: ke společenským večírkům, zájezdové turistice, rodinným oslavám, obchodním schůzkám, nebo jen k posezení s přáteli u pohárku. Slouží ke společenským večírkům, zájezdové turistice, rodinným oslavám, obchodním schůzkám, nebo jen k posezení s přáteli u pohárku. Ideální je k pořádání společenských večírků, zájezdové turistice, rodinným oslavám, obchodním schůzkám nebo jen k posezení s přáteli. Sklep Hraniční zámeček Hlohovec.


Vítáme vás na stránkách pronájmu pokojů v apartmánech v Lednici na Moravě. Vinný sklep René Kolář.

Jde o mladé vinařství z Bořetic vyrábějící víno přírodní. Zříceniny podtrhují tajemnou atmosféru romantického parku v Lednici. Projděte si oba prohlídkové okruhy a představte si ty bujaré oslavy dobrého lovu, pány holedbající se svými úlovky a dámy tančící v přepychových róbách. Pěstitelé, výrobci a prodejci v jedné osobě.


Lednice na Moravě – zapsána v seznamu UNESCO. Vyrábíme spontánně kvašená vína s důrazem na terroir. Posezení v sudech - centrální parkoviště.


Expozice vás dostane svou bezprostředností, originalitou a autentičností.

Pohádková krajina se zámky a zámečky, kolonádami, umělou zříceninou, rybníky, upravenými cestami a řadou drobných romantických staveb – to je Lednicko-valtický areál, zvaný též Zahrada Evropy, nejrozsáhlejší parkově upravená krajina na světě, zapsaná mezi památkami UNESCO. Vše podstatné naleznete na našich internetových stránkách. VINNÝ SKLEP POD KŘÍŽKEM , Cihlářská ul.


Vinárna a vinný sklep Pod Křížkem v Lednici vám nabídne posezení v příjemném prostředí původně zachovaného vinného sklepu. Součásti vinného sklepu je i sklep ledový. Vřele doporučujeme vinný sklep Pod Křížkem , který budete mít pár kroků a zamilujete si ho nejen díky jeho prvotřídnímu vínu. Atmosféra sklípku pod staletou vrbou vám zanechá teplo na duši a na toto milé místo s milým majitelem se budete rádi vracet.


A kdybyste přece jen chtěli mít i nějaký aktivnější program na. Pískové sochy - za centrálním parkovištěm, v blýzkosti zámeckého parku. Vestavné a podstavné lednice mají hlavní rozdíl ve způsobu zabudování a umístění do kuchyňské linky. Podstavná lednice je umístěna pod pultem kuchyňské linky, i přesto je stále vidět.


Vestavná lednice je naopak zabudovaná přímo do kuchyňské linky, se kterou splyne a nijak nenaruší vzhled. Venku se to spíš stabilizovalo než nějak zlepšilo. I přes tenhle nedobrý čas je ale potřeba nějak žít. Ale když vám ještě prozradím, že ta lednice se píše s velkým eL a sestřičky byly zdravotní, tak vás už nepřekvapí, že i to místo pod křížkem se píše s velkým Pé i Ká a že je to název sklípku.


Ještě teď se z toho vzpamatovávám. Vyrabíme přírodní vína. Tedy to, zda má displej, nenámrazový systém, antibakteriální zónu a další vychytávky.

Stejně jako objem, ani rozměry lednice jsme nehodnotili, doporučujeme ale pečlivě zvážit vaše možnosti, zejména co se týče stěhování. Nejednomu uživateli už se lednice třeba nevešla do malého panelákového výtahu. Nabízíme vám ubytování, kde vás čeká klid a krásný výhled do parku, s dostatkem soukromí a přitom přímo v centru obce.


Denně lze zakoupit čerstvé pečivo a základní potraviny, nápoje nebo nanuky ve stánku s občerstvením pod velkou dřevěnou střechou. Po celý den je k dispozici nabídka teplých jídel. Můžete využít posezení u grilu, grilování probíhá každý den v odpoledních hodinách kromě neděle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky