pátek 15. února 2019

Dětské jídelní sady keramické

Pokud se bojíte, že by keramické nádobí rychle rozbily, pořiďte jim plastové jídelní sady , které většinu pádů bez problému vydrží. Pořiďte si kvalitní dětské jídelní sady keramické od českých i zahraničních výrobců za skvělé ceny. Moderní keramika a porcelán dětské jídelní sady keramické různých velikostí i materiálů. Dětské jídelní sady na 4home.


Kategorie Talíře, sady talířů BANQUET a Vetro-plus nabízí široký sortiment všech druhů sad talířů - mělké, hluboké, desertní, servírovací a oválné talíře, na pizzu, ale také další sady talířů Banquet a dětské jídelní sady.

Talíře jsou vyráběny z keramiky, porcelánu a skla, což nabídku dále rozšiřuje. Porcelánové a keramické dětské jídelní sady jsou velmi křehké a nepatří do rukou malých dětí – pokud by totiž nádobí shodily na zem, mohlo by se rozbít a děti pak ošklivě poranit. Kvůli křehkosti je proto porcelánový dětský jídelní set vhodný pro starší děti, které udrží nádobí samy v ruce.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vhodné do mikrovlnné trouby. Oblíbené dětské porcelánové sady s motivy Krtečka, Čtyřlístku, Hello-Kitty.


Designové nádobí jako dětské jídelní soupravy za skvělé ceny!

KERAMICKÉ JÍDELNÍ TALÍŘE. V našem e-shopu nabízíme keramické jídelní talíře, které jsou vyrobeny na hrnčířském kruhu. Vybírat můžete ze tří barevných provení: hnědé, zelené a smetanové. Použité glazury jsou schváleny pro styk s potravinami a splňují zákonem požadované parametry.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Sada jídelní porcelánová s dekorem RYTÍŘ potěší vaše děti.


Sada obsahuje hrneček, hluboký a mělký talířek. Rozměry: hrneček - 2l, pr. Nádobí lze mýt v myčce na nádobí. Vše v příjemné velikosti akorát pro dětské stolování.


Baleno ve veselém balení s motivem jako na nádobí. Obsah sady : 1x hrneček - 2l, pr. Nabízíme Vám jak keramické jídelní sady tak i plastové jídelní sady s Cars, Frozen, Minnie, Spidermanem či Tlapkovou patlovou.


Kvalitní, zdravotně nezávadné, vhodné do mikrovlnné trouby.

Dále doporučujeme navštívit kategorii dětské prostírání, skleničky a příbory. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie DĚTSKÉ SETY. Souhlas s užíváním cookies : Naše webové stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejímu správnému fungování.


Keramické pekáče Nepřilnavé pekáče Kovové pekáče. Pestré jídelní sady a soupravy s dětským motivem. U dodavatelů pečlivě vybíráme pouze hezké jídelní sady a soupravy pro děti. Nabízené soupravy vynikají krásnými barvami a malůvkami na různé motivy, zaručujeme, že se Vám i Vašim dětem budou líbit! Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Vybírejte z produktů v kategorii jídelní sady. Vybrat můžete jen dětský příbor s různými motivy a máme také dětské hrnky. Láhev je vhodná na výlety, do školy.


Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Všechno nabízené zboží máme skladem. Udělejte radost sobě nebo blízkým a nakupte si Jídelní keramické soupravy ještě dnes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky