úterý 19. února 2019

Elektrické natáčky na dlouhé vlasy

Nabízíme široký sortiment natáček profesionálních značek. V nabídce neleznete natáčky na vlasy vhodné jak pro profesionální kadeřníky, tak i pro použití v pohodlí domova. Pozor, na elektrické natáčky natáčíme suché vlasy.


Jde to rychle a vlasy to šetří. Natočení vlasů vyžaduje trochu cviku: Když se při navíjení vlasy zamotají, přestaneme, opatrně pramínek opět odmotáme a začneme znovu. Vyzkoušejte nestárnoucí natáčky na vlasy od značek Babyliss, Duko, Sibel, Alleson nebo Remington. Dělá hezké lokny, natáčky nepálí ruce, natáčení vlasů není náročné a natočení vlasů vydrží s nalakováním vlasů po natočení cca den - v závislosti na kvalitě vlasů. Já mám vlasy hodně poškozené, barvené a přesto mi vydrží natočené den - s následným nalakováním.


Jsem velice spokojena a vřele doporučuji! Vyberte si natáčky podle svých potřeb a užívejte si krásných nespoutaných vln na vašich vlasech! Vlasy poté můžete nechat pozvolna schnout několik hodin, nebo je vysoušet pomocí fénu nebo vysoušecí helmy.


Natáčky se používají na vlhké vlasy. Po natáčení vlasy nerozčesávejte kartáčem, ale upravte pomocí prstů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nahřívací stanice dosahuje teploty až 1°C, lze na ni umístit natáček. Balení obsahuje úložné pouzdro na natáčky a nahřívací stanici.


Magické natáčky - extra dlouhé. Máte chuť udělat ze svých vlasů bujnou hřívu na párty či oslavu? Termín v kadeřnictví se tak rychle nenajde a úprava účesu nebývá vůbec levná. S těmito magickými natáčkami, které jsou extra dlouhé si za pár utratit vyčarujete na své hlavě hotové dílo.


I ty nejnepoddajnější a. Chtěli byste pěkně kudrnatou hřívu, ale máte vlasy rovné, jako hřebíky? Nabídka, jak udělat pěkné vlny je opravdu velká, jenže s kulmou to dost trvá, navíc se vždycky spálíte, velké natáčky sjíždí z vlasů, přes noc si lámat vlasy ve francouzských copech nechcete. Pak tu pro Vás máme revoluční novinku, která Vám zajistí přesně takový. Svítí pouze jedna kontrolka, musíte si hlídat čas, za jakou dobu budou natáčky připravené k použití. V návodu se píše, že se nemají používat stylingové přípravky, ale bohužel to bez nich pak pro mnohé chuděry, co mají vlasy jak hřebíky, nejde- bez nich to vydrží jen pár hodin.


Jednoduchý způsob jak vytvořit pravidelné, stejnoměrné vlny je použít natáčky na vlasy. Elektrické natáčky na vlasy BaByliss Clip a Curl, se kterými vytvoříte krásné lesklé lokny během několika minut. Silikonový povrch nahřívacích natáček dokáže déle udržet teplo, zajišťuje lesk a zárov. Dej si prostě hodně natáček na menší prameny.


Jaké používáš natáčky ? Já mám taky dlouhé vlasy (i když nijak předlouhé, rozhodně ne do pasu), a používám natáčky se suchým zipem, na které ale stejně ještě musím dát pinetku a nebo papiloty. Dběte o svůj zevnějšek a účes s natáčky z našeho e-shopu. Objednejte si natáčky na vlasy online a nechte si je doručit až domů nebo si je vyzvedněte na odběrných místech.


Tip jak vytvořit výraznější vlny, které déle vydrží: Před natočením navlhčete vlasy vodou nebo stylingovým sprejem. Zajistěte kudrlinky síťkou dodanou v balíčku a nechte je přes noc ve vlasech. Zjistěte si, zda se vaše natáčky používají na suché, nebo na mokré vlasy.


Vyrábí se i speciální natáčky do mokrých vlasů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sada obsahuje natáček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky