neděle 24. února 2019

Indulona

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Original formula that cares for dry and cracked skin on hands.

Bay Gifts to the Rescue. Hand creams for an intensive hydration, skin regeneration or an antibacterial effect. Originální receptura péče o vysušenou a popraskanou pokožku rukou.


Krémy pro intenzivní hydrataci, regeneraci kůže nebo antibakteriální účinek. Originálna receptúra starostlivosti o vysušenú a popraskanú pokožku rúk. Krémy pre intenzívnu hydratáciu, regeneráciu kože alebo antibakteriálny účinok. It is still the most popular and best-selling product in its category and besides hand creams it also offers body care products for the whole body: body lotions, universal creams and foot cream.


Složení je obohaceno o šalvějový extrakt a bambucké máslo, které chodidla zjemní a regeneruje.

Krém dokonale hydratuje a pečuje o suchou a unavenou kůži na chodidlech. Značku v současnosti vlastní aktuální výrobce těchto krémů, společnost Saneca Pharmaceuticals. Stále je nejoblíbenějším a nejprodávanějším přípravkem ve své kategorii. Please try again later. This feature is not available right now.


Helps to maintain the natural protective layer of sebum, optimum pH, elasticity, firmness and suppleness of the skin. For its excellent tolerability is also suitable for sensitive skin. Pre mnohých z nás je to istota, po ktorej siahneme úplne bez rozmýšľania.


Indulona SK , Hlohovec. Krém na ruky, ktorý je na trhu už viac ako rokov. Krém, na ktorý naše babičky a mamičky nedali, a mnohé stále ešte nedajú, dopustiť. SOS ochrana pred vonkajšími vplyvmi. Read reviews, see the full ingredient list and find out if the notable ingredients are good or bad for your skin concern!


A postupně přibyly i další druhy – například měsíčková, rakytníková nebo olivová. O chodidla bychom se měli starat jak v létě, tak v zimě. V zimě sice nohy neukazujeme tak často, ale jednou za čas si do bazénu nebo do sauny skočíme.

Poznajú ho celé generácie používateľov a dodnes patrí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie krémy na ruky. Neobsahuje žiadne konzervačné látky ani alergény a vysoký podiel vazelíny z neho robí ideálny krém pre citlivú pokožku. Our multi-purpose headquarters is easily reachable from all central European hubs like Vienna, Prague and Budapest. Přípravky pro péči o ruce a nehty) Hodnocení produktu: (recenzí).


Hydratační ochranný krém na ruce s preventivním protibakteriálním účinkem. Za rokov jej existencie sa vyrobilo a predalo viac než 4miliónov balení v Slovenskej republike. Obsahuje vitamín E acet. It contains vitamin E acetate and is enriched with Marigold extract, which relaxes and regenerates the skin. The extract deals with redness and surface damage of the skin as well and has an unmistakable fresh scent.


Product doesn’t contain parabens.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky