čtvrtek 7. února 2019

Elektrický šlehač s mísou

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Hnětení, Regulace rychlosti, 1. Ruční šlehač v ergonomickém designu je vybaven protiskluzovým soft touch povrchem pro jednoduchou a pohodlnou manipulaci, díky níž dokonale padne do ruky. Ergomix, 450W, rychl.


ECG RSM Ruční šlehač s mísou Praktický ruční šlehač s mísou o objemu l je ideálním pomocníkem do vaší domácnosti. Vedle dvou kusů šlehacích metel a hnětacích háků je součástí produktu také stojan s poháněnou otočnou mísou , která dodává šlehači na praktičnosti. Vybrat si můžete ze spousty modelů – postačí vám klasický ruční šlehač se dvěma metlami, nebo byste uvítali sestavu s rotační mísou a bohatým příslušenstvím, která za vás těsto sama zpracuje téměř bez práce a zašpiněné kuchyně? Ať tak či tak, ruční šlehač ETA zaručeně pozdvihne váš kuchařský um na vyšší úroveň. S metlami si pohodlně připravíte domácí šlehačku, dortové krémy, žloutkovou pěnu a řídká těsta , zatímco hnětací háky pomůžou s přípravou třeného, kynutého a perníkového těsta.


Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení. Mixér lze sejmout a použít jako ruční šlehač. Výrobek má rychlostí a TURBO pro krátkodobé intenzivní zpracování. Výhodou šlehače je nastavitelných rychlostí a využití pro šlehání i míchání.


Elektrický ruční šlehač s vysoce výkonným motorem. Háky na míchání a metly na šlehání z kvalitní ocele a pochromované j. Ruční šlehač ETA Cuore s pohodlným používáním a příslušenstvím včetně tyčového mixéru a rotační mísy se stojanem šlehá, hněte, mixuje. O mnoho lépe nedopadl ani šlehač Philips. I pro něj představuje kynuté těsto příliš velké sousto.


Skvěle tvarované otevřené madlo usnadňuje jistý úchop a usnadňuje i jednoduché odložení i uchopení. Přes kompaktní velikost a tichý chod jsou výsledky jeho práce opravdu velkolepé. Chcete mít ty nejnadýchanější moučníky a nejkrémovější omáčky nebo téměř bez námahy nasekat vše od cibule až po ořechy?


Přizvěte si na pomoc ruční šlehač ETA Lento s inovativní konstrukcí metel. Ty zajistí vždy dokonalé. V tomto případě dostanete šlehač v plastovém šasi s metlami ke šlehání a hnětení. Pokud si však připlatíte, do rukou se vám již může dostat ruční šlehač , který má bohatší příslušenství, a kromě metel lze ke spotřebiči připnout mixovací nohu, sekací nástavec či usadit šlehač do stojanu s otočnou mísou.


Hledáte šikovného pomocníka do kuchyně, který bude vždy při ruce a nikdy neřekne ne? Ruční šlehač s otočnou mísou Ruční šlehač s otočnou mísou a výklopným ramenem, Pulzní stupeň Turbo pro maximální výkon. Více informací Porovnat.


Téměř profesionální, spolehlivý a výkonný. Právě takový je nejnovější mixér a šlehač značky ETA. První jsou pevné mixéry, které lze pouze postavit na stůl společně s mísou. A nelze je rozebrat na drobnější části ( s výjimkou vyjmutí mísy). Druhým typem stolních šlehačů s mísou jsou skládací sety.


První částí je odjímatelné hlavní tělo - což je v podstatě naprosto klasický šlehač do ruky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Ať už potřebujete nejlepší šlehač s mísou nebo tyčový mixér na smoothie, určitě se podívejte na stránky FAVI.


Pořiďte si u nás skvělého pomocníka do kuchyně. Kuchyňský elektrický šlehač s výkonem 2W vám nejen ulehčí práci ale svým vzhledem zapadne do každé kuchyně a díky malým rozměrům ho budete mít vždy při ruce. Pečení dezertů již nebude povinností ale radostí která vám zabere minimum času. Navíc poměr cena výkon potěší.


Kategorie Šlehače s produkty katalog. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky