čtvrtek 14. února 2019

El trouba concept et 5050

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Volně stojící trouba české značky CONCEPT nahradí klasickou troubu i mikrovlnku. Tato trouba je multifunkční, můžete v ní nejen péct, ale i grilovat, ohřívat , zapékat a rozmrazovat. Je přenosná, tudíž si ji můžete.


Na výběr máte horní ohřev, spodní ohřev a kombinovaný ohřev, kde můžete využít konvekci. Její povrch je nepřilnavý a údržba tak velice snadná. Pouze horní ohřev, horní a dolní ohřev a ohřev s konvekcí. Umí nejen péct,nbsp;ale i grilovat, ohřívat, zapékat a rozmrazovat.


Na výběr máš horní ohřev, spodní ohřev a kombinovaný ohřev, kde můžeš využít konvekci. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Objem litrů (z malých troub to je jedna z největších vevnitř).


Pomocí dvou knoflíků zvolíte požadovanou teplotu a funkci. Po skončení minutky (časovače) se trouba sama vypne. Na výber máte horný ohrev, spodný ohrev a kombinovaný ohrev.


Povrch rúry je nepriľnavý a údržba veľmi jednoduchá. Stačí zvolit požadovanou teplotu a funkci a je to. Pokud chcete, aby se trouba sama vypnula, nastavíte si ještě minutku. Jedete na chatu nebo na chalupu?


Okrem funkcie konvekčného pečenia ponúka aj možnosť grilovania. Kromě funkce konvekčního pečení nabízí i možnost grilování. Můžete v ní ohřívat, zapékat i rozmrazovat. Součástí balení je i grilovací jehla, odkapávací.


Stolní trouby Prodej zna. Oznamujeme, že naše prodejna výpočetní techniky v Kravařích, je v provozu se změněnou otevírací dobou. Vie nielen piecť, ale aj grilovať, ohrievať, zapekať a rozmrazovať. Dále jsou jejím kladem parametry. Tím hlavním je určitě celkový příkon trouby, který činí 1. Pomocí mechanického ovládání je možné nastavit jak program, tak i konkrétní tepotu v širokém rozsahu možností.


Jej povrch je nepriľnavý a údržba tak veľmi jednoduchá. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. W, l, Ventilátor, Gril, Displej. Nem csak sütésre, hanem grillezésre, melegítésre és olvasztásra is használható. Browse and choose what you need. Concept products sorted by category.


Na váš e-mail doručíme slevový kupon na slevu ve výši 10- Kč, který můžete využít při nákupu nad 1. Chcete vedieť, či je cena € tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Výpredaj Doprava zadarmo. Kúpiť Popis  Voľne stojaca elektircká rúra českej značky CONCEPT s grilom nahradí klasickú rúru aj m. Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal.


Pozrite si aj Nejprodávanější, Nejlevnější, Zlevněné Pečící trouby Diskuse add Přidat komentář. Podělte se o své zkušenosti s tímto produktem, jeho kvalitou, reklamací, či přístupe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky