středa 20. února 2019

Letní bambusová deka

Letní bambusová deka

Dětské letní deky z bambusové viskózy a bavlny. Dětská bavlněná pletená deka s kapucí Pulp, šedá. Běžná cena 1Kč 1Kč Kč bez. Praktická a příjemná deka pro horké letní dny.


Udržuje tělu stálou teplotu, takže především miminko v. Zabalte vaše miminko do kvalitní multifunčkní bambusové deky, kterou můžete použít jako zavinovačku, osušku, stínidlo nebo jako intimní zástěnu. Bio textil je vhodný pro malé děti a pro alergiky. Bio deky vyrábíme v České republice a splňují požadavky na výrobky pro děti do tří let věku.


Deka letní bambusová tmavě modro zelený proužek. Fleecová deka bordo 150x200. Popis výrobku - letní bambusová deka : Kvalitní dětská deka vhodná do teplého počasí. Deka je vyrobená ze bambusu a bavlny.


Letní bambusová deka

Letní deka s hnědými proužky. Složení materiálu je bambusová viskóza a bavlna. V naší nabídce najdete tuto deku také ve velikosti vhodné. Vyrábíme dětské deky z bio bavlny a bavlny.


Deky vyrábíme v České republice. Mikroplyšová deka pro miminko je hebká, měkká a velmi příjemná na dotek. Pro letní období je vhodná prodyšná bambusová deka pro miminko již od narození. Materiál deky pomáhá miminku regulovat.


Kaarsgaren letni bambusova deka najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dětská deka je nezbytnou součástí výbavy každého miminka.


Dětské deky jsou vhodné do kočárků, postýlek i autosedaček. Lze je použít i jako přikrývky, zavinovačky nebo na hraní. Dečka poskytuje pocit bezpečí, komfort a je vhodná na citlivou pokožku. Vybírejte si Přikrývky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Deka mikroflanel zelená 150x2cm. Bambusová deka šedo-zelené proužky oboulíc. Rozměr deky je 150x200cm. Deka má široké uplatnění během slunečných dnů.


Vyrobeno z lehké bavlněné tkaniny s přídavkem bambusových vláken. Produkt obsahuje varianty. Měkoučká a příjemně prodyšná bambusová deka Bamboo Touch Blanket šedá je zcela ideální pro miminka i větší děti.


Využijete ji v postýlce, v autě, v kočárku i kdekoli jinde bude.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky