čtvrtek 14. února 2019

Chladici vitrina

Jsme specializovaný obchod na chladící zařízení, která pomáhají uchovat jídlo a pití na dlouhý čas v té nejvyšší kvalitě. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Zpravidla jsou prosklené, a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu. PŘÍSTĚNNÉ CHLADICÍ VITRÍNY.


Zaujaly Vás naše služby.

Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu. Prosklené lednice (chladicí vitríny) – způsob chlazení. Prosklená lednice má na výběr statické nebo oběhové chlazení. Statické chlazení je úsporný chladicí systém s jedním nebo více motory a jedním okruhem. Chladici vitrina Criosbanc 3. Vybírejte z 1inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Obchodní vybavení nabízí chladicí vitríny značky Magma ve dvou typech s agregátem, chladící vitríny bez agregátu. Kromě chladicích vitrín má v sortimentu také mrazící vany vhodné do malé prodejny i supermarketu.


Mnoho různých typů na výběr. Všechny precizně zpracované a 1 spolehlivé. Přečtěte si více informací. Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. Pultová chladicí vitrína vhodná pro prezentaci zákusků, dortů, sendvičů či baget o objemu 2l.


Umístění výrobků lze regulovat nastavitelnými policemi. V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů. V nabídce jsou celoprosklené vitríny, rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem. Stolní pultová vitrína v nerezovo-černém provedení vhodná pro vystavení zákusků, dortů, sendvičů nebo chlebíčků. Vybavena izolačními skly, samozavíracími dveřmi a LED zářivkami, které jsou umístěny ze dvou stran.


OBSLUŽNÉ CHLADÍCÍ VITRÍNY. Nabízíme cukrářská vitríny a vitríny na saláty. Cukrářské vitríny mají vestavěný agregát a ventilované chlazení.


Varianta s otočnými nebo posuvnými policemi.

Vitríny na saláty dodáváme ve statickém provedení, které je vhodné pro uchovávání zeleniny a salátů a nedochází k vysušování potravin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Verze s posuvnými prosklenými dveřmi. Digitální termostat, chlazených polic ventilovaných, nastavitelných. Je vhodná pro všechna restaurační zařízení, hotely, penziony i menší obchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky