úterý 12. února 2019

Parkování kotva

Parkoviště obchodního domu Kotva je nepřetržitě střeženo monitorovacím systémem a je tak maximálně bezpečné pro váš vůz. Zaparkovat u nás můžete v kteroukoliv denní i noční dobu. Zarezervujte si a zaplaťte parkování v podzemních garážích OD Kotva online.


PARKING SERVICES OFFERED AT KOTVA IN PRAGUE hourly parking rate – DAY 07. VAT for the first hour, then CZK incl. From the time of payment you have a 15-minute comfort period to exit the car park! Reservation Description Map.


PARKING HOUSE IN CITY CENTRE - short term and long term parking - NONSTOP - 3parking bays - VIP parking zones - night parking - hand car wash - monitoring system. Upozornění: Cena 6- Kč se vztahuje pouze na parkování v den konání koncertu v uvedeném časovém rozmezí. Stačí nastavit datum a čas vašeho parkování a provést platbu z vašeho bankovního účtu prostřednictvím internetového bankovnictví.


Parkování kotva

Po opuštění parkoviště a opakovaném vjezdu v čase kratším než hodina, je parkování zpoplatněno sazbou 50. Kč za každou započatou hodinu. Při opakovaném vjezdu v čase delším než hodina, zákazník opět využívá zvýhodněnou sazbu hodiny parkování zdarma, každá další započatá hodina 50. Obchodní dům Kotva je významnou součástí pražské architektury již více než let.


U nás klademe důraz na kvalitu a tradici, a proto zde naleznete zástupce českých značek, ať už těch s bohatou historií či teprve nově vznikající. Pro otevření vstupní brány je nutné načíst čárový kód na parkovacím lístku pomocí čtečky umístěné v pravé části vstupní brány. Garáže Kotva jsou umístěny v podzemních podlažích obchodního domu Kotva a jsou otevřeny hodin denně. Tyto bezpečné podzemní garáže se nachází naproti obchodnímu centru Palladium.


Parkovací místa v OD Palladium a Kotva , na Malé Straně a na dalších místech. K parkování nabízíme 4míst ve patrech objektu. Naše služby využívají firmy sídlící v okolí, rezidenti Prahy a také návštěvníci Prahy. O pohodlí klientů se stará parkovací systém s kontrolou RZ.


Návštěvníkům kina zdarma prodloužíme parkování o další hodiny. Stačí předložit parkovací lístek na pokladně Cinema City. Restaurace PODOLSKÁ KOTVA.


V naší restauraci se soustředíme na poctivou domácí kuchyni. Naše jídla jsou připravovaná výhradně čerstvá a kvalitní. V týdnu se můžete zastavit na pravidelné. Mapa obsahuje v závislosti na měřítku zobrazených mapových podkladů a uživatelsky zvolených vrstev údaje o zónách placeného stání (ZPS) ve správě Technické správy komunikací hl.


Naleznete zde podrobné informace o jednotlivých parkovacích. Chytré parkování bez stresu. Součástí nabídky je i možnost zakoupení zvýhodněných balíčků, od hodin, přes měsíční až po roční parkování. Garages Kotva are located in the basement of shopping mall Kotva and are open hours a day. These secure underground garage is located opposite a shopping center Palladium.


Během našich koncertů v Obecním domě můžete využít cenově zvýhodněného parkování v podzemních garážích obchodního domu Kotva , které se nacházejí jen pár kroků od Obecního domu. Podzemní garáže pod obchodním domem Kotva na náměstí Republiky s kapacitou 3míst, nabízejí krátkodobé i dlouhodobé parkování. Parking costs in the period from 7. Cena za hodinu Kč, provoz nonstop.


Napojení na metro trasy B stanice Náměstí Republiky a také na tramvajové linky. Garáže OD Kotva jsou otevřeny hodin denně a nabízejí 3parkovacích míst. Levnější sazba je od 2do 00. Hotel Kotva přijímá platbu těmito kartami a vyhrazuje si právo na dočasné zadržení příslušné částky před vaším příjezdem. Pražská tržnice je památkově chráněný areál nacházející se v jižní části Holešovic v ohybu vltavského meandru.


Jedná se o unikátní objekt s neopakovatelnou atmosférou, jehož rozloha, historie i architektonický význam nemá v evropském kontextu obdoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky