čtvrtek 28. února 2019

Smaltovaný hrnek

Smaltovaný hrnek s kačenkou, obsah hrnku je 0. Hrnek má uvnitř bílý smalt, lze umývat v myčce na nádobí a je vhodný na všechny typy spotřebičů, včetně indukčního. V našem sortimentu jsou hrnky různých velikostí i barev, vyrobené z kvalitních materiálů moderními technologiemi. Výroba smaltu vyžadovala tavící pec a kulové mlýny na mletí skloviny pro výrobu smaltu. Po vzniku Československé republiky nastal rozmach smaltovací výroby.


Na smaltovaný hrnek si můžete nechat vylaserovat vlastní text, obrázek a jméno vašeho psa či kočky.

Chybu neuděláte se svatebními a zamilovanými motivy. Plecháčky nabízíme ve dvou velikostech. Větší variantu o objemu standardních 4ml všichni dobře známe.


Malé plecháčky o objemu 1ml jsou ideální pro perfektní. Hrnek je možné používat na všechny typy spotřebičů, včetně indukce. Kastrol lze používat na všechny typy.


Eshop přímo od výrobce se smaltovanými výrobky, smaltované hrnky plecháčky, smaltovaná cedule atd. Vyrábíme originální reklamní cedule ze smaltu na přání.

Béžový smaltovaný hrnek Falcon Enamelware, 2ml. Jelikož se jedná o smaltovaný hrneček, můžou se na jednotlivých kusech objevit nerovnosti, nebo lehké oděrky. V tomto případě nejedná o vadu produktu, ale o standardní výrobek. Na barevnách variantách se z technologických. Hrnek - keramický plecháček bucláček - ba.


Kovový hrnek s retro designem. Povrch hrnku je záměrně opatřen nepravidelnostmi, které mu propůjčují autentický starožitný vzhled. Objednejte si u nás smaltovaný kastrol, rendlík nebo hrnec. Uvaříte v nich ty nejlepší dobroty spolehlivě a kvalitně.


Plechový smaltovaný barevný hrnek – l, s autorským obrázkem, výtvarnice Markéta Novotná. Hrnek se výborně hodí na zahradu, chatu, výlety do přírody. Hrnek potěší každého, je to osobitý dárek. Toto nádobí je vhodné na jakýkoli druh ohřevu včetně indukce, můžete ho dát do trouby a lze mýt v myčce nádobí.


Hrnek smaltovaný baňatý s hubičkou je vhodný na všechny typy spotřebičů. Vhodný do myčky nádobí. Barva růžová, dekor LOUKA. Plechový hrnek se smaltovým lemem nabízíme aktuálně v barvě bíle a lem v barvě černé anebo modré.


Přejděte do editoru a navrhněte si vlastní potisk na plecháček se smaltovým lemem.

ERVENÉ SMALTOVANÉ HRNKY S BÍLÝMI PUNTÍKY. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dekorativní smaltovaný hrnek.


Vysoká kvalita provedení Hrneček o objemu 3ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky