čtvrtek 21. února 2019

Dívčí pončo

Jednoduché pončo sestavené z pletených čtverců. Dívčí pončo Pingo Hermine. Toto osuškové pončo je vyrobené z příjemně jemného a dobře savého 1 bavlněného froté.


Je ideální nejen na doma po koupeli, ale i na koupaliště, nebo na pláž třeba na dovolené u moře. Model je pletený přízí PINGO HERMINE (zn. Pingouin) na jehlicích č.

Krásné dívčí pončo s obrázkem zajíčka Binga, slůněte Sula a Flopa. Je vyrobeno ze 1 bavlny, proto je dobře savé a příjemné na dotek. Pončo má praktickou kapuci a tak plně. V oblasti pletené a háčkované módy působí DROPS Design více než let.


Díky tomu vám můžeme nabídnout jednu z nejrozsáhlejších kolekcí modelů s bezplatnými návody dostupnými na internetu - navíc v jazycích. Zachumlejte se do pohodlného ponča a zima si na vás nepřijde. Nejkrásnější pletená ponča a peleríny koupíte na Fler.

Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů pončo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty pončo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vaše děti si zaslouží pohodlí a styl.


Originální dětské svetry, kabátky a ponča pro holky i kluky najdete na Fler. Popis: Prodám pončo na dívku s kapucí vel psaná ve spod náplety pro ruce šířka a dílka od ramene po konec cípu cm. A SUITABLE CASE FOR EVERY PRODUCT.


Nepromokavá pláštěnka vypadající jako pončo je doplněna kapucí. Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Vybírejte si Pláštěnky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Upleťte jednoduché pončo - pro Vás nebo pro Vaši mladou slečnu. Postup je vhodný i pro začínající pletalky. Zakoupeno v intersportu.


Dá se nosit už od let (syn má roky a má stejnou velikost).

A dcera nosila cca 4-let. Inzertní portál a prostředí pro tvorbu e-shopu zajišťuje firma Jumbohand s. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Na chladné letní večery, nebo příjemné jaro háčkované pončo z. Prát v ruce a sušit volně rozložené.


Když je venku chladno, rádi se zachumláme do hřejivého svetru. Při výběru dívčího svetru vsaďte na pestré barvy a hravé aplikace, jako je výšivka, mašle nebo záplaty. Cardigan, rolák nebo pončo …na každou příležitost se hodí jiný model a svetrů v šatníku proto není nikdy dost. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky