úterý 12. února 2019

Guzzanti gz 152 návod

Guzzanti gz 152 návod

Navíc je tento model vybaven kompresorem, takže se přístroj nemusí vkládat do mrazáku. Když slunce pálí a horko je jak na Sahaře, nejvíc pomůže chlazení zvnějšku studenou sprchou nebo zevnitř lahodnou zmrzlinou. Druhá varianta je nepochybně příjemnější. Kvalitní zmrzlinu tvoří hlavně kvalitní suroviny – za půl hodiny je ale neseženete. Je proto mnohem lepší si je pořídit do zásoby.


Naviac je tento model vybavený kompresorom, takže sa prístroj nemusí vkladať do mrazničky. Přístroj je plně automatický s vestavěným kompresorem, který vám směs vychladí v rozmezí teplot -18°C – -35°C. Nemusíte vkládat žádnou část přístroje do mražáku.


Přečtěte si důkladně tento návod před použitím a odložte si jej pro případné použití v budoucnosti. Tento zmrzlinovač je plne automatický a vďaka kompresoru zmrzlinovú zmes aj sám chladí, nemusíte teda nič vkladať do mrazničky. Má veľký objem l, takže pripravíte dostatok zmrzliny pre celú rodinu, na záhradné párty či ako dezert pre. Může se pyšnit úsporným kompresorem, proto se samotný přístroj ani žádná jeho část nemusí vkládat do mrazáku. Guzzanti GZ 1od 16€ - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem, žádná část přístroje se nemusí vkládat do mrazáku, jelikož kompresor sám směs vychladí, objem. Tento postup (a mísící poměr) je určen pro zmrzlinové směsi z naší nabídky. Rozmíchejte cca 135g směsi na zmrzlinu ve 400ml vody. Směs míchejte do té doby, než se zcela rozpustí a nebudou v ní hrudky.


Pokud chcete zmrzlinu vylepšit. Môže sa pýšiť úsporným kompresorom, preto sa samotný prístroj ani žiadna jeho časť nemusí vkladať do mrazničky. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Guzzanti gz 152 návod

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Požádat o přidání návodu. Ez büszkélkedhet hatékony kompresszor, így maga az eszköz vagy annak bármely részét nem lehet elhelyezni a fagyasztóba. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout.


Není nic lepšího pro horké dny, než výborná, domácí zmrzlina. Příprava zmrzliny trvá pouhých 30. Díky tomu se nemusí žádná nádoba předem dávat na mrazák nachladit a osvěžující zmrzlinu si můžete vyrobit ihned. Vďaka tomu sa nemusí žiadna nádoba predom dávať do mrazničky schladiť a osviežujúcu zmrzlinu si môžete vyrobiť ihneď. Vestavěný kompresor zajistí také dobrou úsporu energie, a dále možnost nastavení požadovaných teplot.


Ta může být v rozmezí od -až po -stupňů Celsia. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Potrebujete zistiť technické parametre a spôsob inštalácie vašej novej mikrovlnky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky