pátek 22. února 2019

Tescoma termohrnek

Tescoma termohrnek

V čem je termohrnek CONSTANT výjimečný? Horká káva nebo čaj si v termohrnku dlouho uchovají správnou teplotu , zatímco na dotek zůstane hrnek stále chladný. Navíc ho využijete i pro udržení svěžesti ledových čajů či jiných chlazených nápojů.


Chutná však rozhodně není! Jak ale zajistit, abyste si mohli užít kvalitní horkou kávu, i když jste celý den třeba na cestách? V zimě udrží nápoje teplé, v létě naopak chladné. Ano, řeč je o termoskách. Prvotřídní dvouplášťové termosky v mnoha provedeních oceníte v každé roční době doma, v práci, na výletech, dovolené i při sportovních aktivitách.


Postupně otevíráme naše prodejny. Zda-li je otevřena ta vaše zjistíte po kliknutí na vybranou prodejnu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Termohrnek má ale řadu dalších využití. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Tescoma termohrnek

Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Veselé motivy zvířátek, princezen i autíček zdobí oblíbené produkty, které jsou určeny speciálně pro naše nejmenší strávníky a nadšené kuchtíky. Vysoké nároky na zdravotní nezávadnost použitých materiálů jsou samozřejmostí! Dvouplášťový vakuový termohrnek CONSTANT, který je vyroben uvnitř i vně z prvotřídní nerezavějící oceli. Celkový objem hrnku činí zajímavých 4ml, díky čemuž uspokojí i toho, kdo si rád dopřeje větší množství svého oblíbeného pití.


Tea és kávé elkészítése, teáskannák. Vinotéka, bár, kiegészítők. V sortimentu TESCOMA si každý jistě najde právě „ten svůj“ šálek čaje, kávy či kakaa. Tip: čekáte vzácnou návštěvu? Doveďte servírování čaje a kávy k dokonalosti a mějte v záloze i nějaký ten porcelánový servis , případně mocca konvičku z řady MONTE CARLO.


Obecně se dá říci, že teplota nápoje v termohrnku klesá (nebo stoupá) až × pomaleji , nežli by stoupala v normálním prostředí. Nerezová termo láhev CONSTANT uchová teplý, či studený nápoj po dlouho dobu. Odklápěcí zátka a víko lze použít jako šálek.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Termosky a termohrnky značky TESCOMA. Jaké má termohrnek CONSTANT výhody?


U této 1 české společnosti si vyberete termosku i termo hrnek. Všem výrobkům je společná vysoká kvalita a bytelné provedení. Na výběr máte různé designy, materiály i objemy. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Nemáte čas vypiť si ráno kávu v pohodlí domova? Nezúfajte a kúpte si termohrnček na cestu do práce alebo termohrnček do auta. Tescoma Cestovní termohrnek CONSTANT 0. Využite ho či už ako termohrnček na kávu alebo ako termohrnček na čaj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky