pátek 8. února 2019

Kabelová průchodka plastová

PVC průchodka pro kabel o průměru 10mm, montážní otv. V nabídce máme také jednoduché průchodky jenž neposkytují žádný stupeň krytí IP, slouží primárně jako mechanická ochrana. Tato kabelová průchodka se hodí nejen do stolů řady ALFA.


Ulehčí Vám práci s tříděním kabelů od elektronických přístrojů, jež máte na svém stole. Kabelová průchodka kulatá , plastová. Průchodka kabelová průměr mm plastová.

Jsou vhodné do prostředí s vysokou teplotou. Vývodky kabelové, Palmat. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Tloušťka pásu menší než 5mm.


Stáhnout Pdf Stáhnout Pdf s doplňujícími informacemi Download Pdf prod. Stolová průchodka na kabely plastová šedá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

PRUCH PLAST ( průchodka olše). Kancelářský nábytek EXPO je určen pro zařízení manažerských pracoven. Skladem od Kč Detail. Pozinkovaná kabelová průchodka do stolu či skříně - různé průměry. ZASTAVUJEME OSOBNÍ ODBĚR A NÁKUP na naší centrále.


Hliníková průchodka obdélníková do otvoru 1x mm. Spirála pro úhledné vedení kabelů od podlahy k desce pracovního stolu. Klasická okenní průchodka.


Používá se pokud nelze vést koaxiální kabel zdí či okenním rámem. Plastová ochrana hrany. Nevhodná pro plastová okna. PVC stěnová průchodka mm (X26).


Zpět na předchozí stránku. Spojka kabelová IPplastová : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Slouží jako ochrana před poškozením kabelu. Pokiaľ si prajete od nás dostávať štvrťročné informácie o novinkách, akciách alebo zmenách cien a vydanie nových katalógov, môžete sa prihlásiť k odoberaniu nášho newsletteru.


Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie.

Díky konstrukci dna je u tohoto sudu zajištěna vysoká stabilita. Jednoduché řešení pro sběr dešťové vody ze žlabového systému. Dešťová voda šetří Vaše finance a navíc je také vhodnější a zdravější pro zalévání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky