pátek 15. března 2019

Čepele nožů na prodej

Oboustranné ostří čepele se využívá u bodných zbraní jako například dýk, které slouží pro snadné proniknutí nože do těla organismu - jedná se tedy o bojový nástroj. Prodej nožů a výroba kvalitních nožů. Při výrobě nože je věnována pozornost každému detailu a každý nůž je proto neopakovatelným originálem.


Prodám ruský bojový nůž KATRAN od Melity K. Nůž je nový, na nic nepoužitý,ze zrušené sbírky. Nebo osobně Kontakt prosím mailem.

Nože z damascénské oceli někdy označované i jako damasténské, damaskové, damascénské nože jsou vrcholným kovářským výrobkem. Nože mají krásnou dekorativní kresbu na čepeli, které je docíleno dvěma čí více různých ocelí různých vlastností, které jsou spojeny v jeden celek. Takto vyrobený nůž přejímá nejlepší vlastnosti použitých ocelí. Na teritorii Jižní Ameriky se nože vyráběly také ze zlata.


Během doby železné začal ocelový nůž pomalu vytlačovat nože bronzové. S příchodem průmyslové revoluce ruční výrobu nožů vyměnila sériová výroba. Hlavním kritériem staly snížení ceny a jednoduchost výroby.


Začíná rozkvět zavíracích nožů.

Nože a čepele na prodej Lovecký universál ve stylu scagel – z prostých materiálů – čepel vykována z kočárové pružiny, mosazná záštita, kůže a paroh jelena tvoří rukojeť. Nůž je k dispozici, délka čepele je cca 140mm, rukojeť spíš do menší ruky. HRC5 sandvik, 12C2 knife blade, carbon steel, švédská čepel, čepel Karesuando, Helle čepel. Aby nůž takovou duši skutečně měl, záleží na tom, kdo jej dělá, jaké výrobní postupy používá, naše nože navíc odráží staré tradice.


Proto je většina našich nožů kovaná a nemalý podíl nožů jsou repliky nožů dle nálezů (zejména slovanské, vikingské a keltské nože). Bezkonkurenční výběr kuchyňských nožů , švýcarských kapesních nožů , loveckých nožů atd. Japonské kuchyňské nože a kuchyňské nože ze Solingenu. Brusné sady a brousky na broušení nožů. Najdete zde i luxusní manikúry a potřeby pro mokré holení.


Kvalitně zpracované čepele na výrobu nožů. Značky CONDOR a MORAKNIV. Vhodné pro vlastní výrobu nožů s jedinečnou rukojetí. Damascenské nebo damaškové čepele či čepelky pro dodělání dle Vaší fantazie. Ručně dělané kvalitní lovecké nože na prodej.


Na výrobu nožů používám vždy kvalitní čepele z uhlíkové nástrojové oceli, nebo čepele z korozivzdorných ocelí. Rukojeti jsou vždy vyrobené z přírodních mareriálů, nejčastěji exotických dřevin, parohu a jejich kombinací. Specializujeme se na prodej nožů různého zaměření a od světových výrobců.


Vítejte ve světě nožů u Trappera.

Při objednání do 13:hodin odesíláme ještě v den objednávky. Zboží můžete samozřejmě vyzvednout na prodejně v Praze - Libni. Doufáme, že se Vám u nás bude příjemně nakupovat. V této galerii budou nože které nabízíme ve stálém portfoliu výrobků. Nože které vidíte v galerii nožů , je možné si objednat e-mailem.


Doba výroby nože na zakázku je obvykle -měsíce po zaplacení zálohy na účet firmy. Naše společnost se zabývá prodejem nožů. Zaměření především na damaškové nože, zavírací nože, kapesní nože Böker, Solingen, Victorinox. Kuchyňské damaškové a keramické nože. Multifunkční nářadí Leatherman.


Katalog bezpečnostních nožů a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky