středa 13. března 2019

Papírový ubrus praha

Slavnostní a party stolování doplňují organzy, tyly, satén, jednorázové ubrusy, stolové šerpy, rautové sukně, luxusní ubrousky, svíčky, dekorace. Jednorázové papírové ubrusy, rolované či skládané se hodí pro jakoukoliv příležitost, kdy potřebujete pohostit více lidí a očekáváte náročnější podmínky. Vhodný k přípravě slavnostních tabulí, rautů, cateringových stolů, atd.


Ochrání váš stůl před nechtěnými skvrnami. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Svatby, oslavy, zábavy, párty, letní grilování ap. Jde jednoduše ustřihnout. Kvalitní papírový otěruvzdorný ubrus v bílé barvě, ražený damaškový papír se strukturovaným povrchem.


Tolerance uvedených rozměrů ±, vyroben ve Francii. Toto zboží nelze doručit prostřednictvím výdejních míst Uloženka. Máte kavárnu a chtěli byste ubrus , který v zákaznících vyvolá pocit, že popíjejí kávu v Paříži? Nebo už se nemůžete dočkat Velikonoc a těšíte se, až celou domácnost oblečete do barev jara se vzory kraslic a pomlázek? Díky ubrusům a látkám s digitálním potiskem se vaše představy stanou snadno skutečností.


Nedoporučuje se však laciný papírový ubrus , který patří spíš na Vaši zahradu než na svatební hostinu. Kvalitnější alternací papírových ubrusů, mohou být ubrusy z Dunicelu. Jejich výhodou je, že vzhledově a naomak působí jako ubrus plátěný. Dunicel je těžký a pevný materiál, který nabízíme v několika. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů.


Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus. Ale opravdu záleží kde ho chcete použít. Pokud budete mít svatbu v duchu garden party, tak bych klidně volila papírové ubrusy a třeba i plastové nádobí. Je ekologický a stylový. Kvůli rozměru role m je možný pouze osobní odběr.


Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus , nebo jako ochrana jiného ubrusu. Prohlédněte si také naši nabídku teflonových ubrusů a jistě vás zaujme i náš výběr kuchyňských utěrek. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost.


Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI.


Cena uvedena za celou roli. Výrobce - typ: Duni - premi. Tento papírový party ubrus je zejména určen na tématickou party s Mořskou pannou, ale může se hodit i na obyčejnou narozeninovou oslavu.


Navíc váš stůl ochrání před nechtěnými skvrnami. Rozměry ubrusu jsou 1x 2cm. Pojmy spojené s tímto produktepapírový , ubrus , narozeniny, oslava, zahradní, party.


Jednorázový papírový ubrus Celtex 3vrstvy 100x100cm Jedinečný ubrus na stůl ve světle fialové barvě z kolekce FRIDA EMB. Využijte naší nabídky sáčků a tašek. Tento web používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Papírnictví Pavlík online - školní potřeby, kancelářské potřeby, papírenské zboží.


Papírová kapsa přírodní 120x210mm - 38. Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky