úterý 26. března 2019

Vakuovačka gastro

With stabilized components including FGF2. To vše jsou výrazy, kterými můžeme označit tato profesionální zařízení, která jsou vhodná do každé moderní kuchyně nebo profi gastro provozu. To všetko sú výrazy, ktorými môžeme označiť toto profesionálne zariadenie, ktoré sú vhodné do každej modernej kuchyne alebo profi gastro prevádzky. Na našem internetovém obchodě PROFI KUCHYNĚ si můžete v kategorii vakuových baliček prohlédnout sortiment nejprodávanějších výrobků.


Pokud si nevyberete, kontaktujte naše obchodní oddělení, které pro. Vás vypracuje nabídku přesně na míru Vašim požadavkům.

KOMOROVÁ vakuová balička – vakuovačka. Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký hygienický standard a dlouhodobou životnost. Vhodné jsou pro umístění na pracovním stole jsou velikosti stolních zařízeních, které mají své stabilní místo, oblíbené jsou v komerčních zařízeních a profesionálních gastro. Profesionální gastro vybavení. Vybavení pro vaši kuchyň.


Dodáváme profesionální gastronomické vybavení s dlouholetou životností a specializujeme se zejména na české varné technologie a příslušenství. Patří také k přístrojům s displejem a zaujme i částečně nerezovým provedením. Zvládá jak měkké odsávání, tak vakuování nádob, nádoba včetně hadičky je navíc součástí balení.

Prodej gastro zařízení, gastro vybavení pro kuchyně. Vybírejte si Svářečky fólií podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Výkonné vakuovací stroje, svářečka potravinových folií určena pro gastronomické provozy. Napomáhá dlouhodobému uskladnění potravin v mrazácích a chladničkách.


Drážkování na fóliích pomáhá vytvořit vzduchotěsný spoj - spoj má větší trvanlivost než standardní. Kompletní nabídka zařízení pro profesionální kuchyně, vybavení pekáren a cukráren, gastronomické technologie. Gastro - Děláme pro vás profi kuchyně. Nejlevnější a nejlepší velkokuchyňské zařízení a potřeby pro gastronomii, potravinářský průmysl, školní jídelny, hotely a restaurace.


Komorové vakuovačky nebo také vakuové baličky jsou vhodné do větších provozů. Potřebujete do vaší restaurace, baru, cukrárny či jiné gastro provozovny kvalitní profi gastro vybavení? Právě pro vás jsme připravili speciální akci, díky které nyní můžete na vybrané gastro vybavení ušetřit.


Stačí, když v košíku zadáte kód slevového kupónu AKCEMIXa sleva je vaše. Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. Blokovací mechanismus zajištišťuje, že se vak nepoškodí a neunikne žádný vzduch.


Tento stroj je nejčastěji využíván pro střední restaurace, hotely a firmy s různým zaměřením. Je řazen do střední třídy stolních vakuových strojů a uspokojí každého šéfa kuchyně. Díky kompaktním rozměrům a hmotnosti je tento model ideální pro malé restaurace a domácnosti.

Předností tohoto stroje je příjemný vzhled a jednoduchost ovládání pro obsluhu. TAKAJE vákuový ventil pre vákuové baličky 5ks. Vakuová balička potravin S-215. TAKAJE Vákuový ventil pre vákuové baličky, 5ks Takaje vákuový ventil Vám umožňuje vákuovo uzatvoriť zaváracie poháre, boxy a rôzne misky kovovým viečkom. Kompaktní profesionální vakuová balička MicroVak 2konstrukčně sestavena renomovaným výrobcem výhradně z kvalitních a značkových komponentů.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. NORDline, DAEWOO a dalších. Zpočátku bylo hlavním účelem vakuovaček prodloužení skladovatelnosti potravin.


Během let výrobci začali rozšiřovat využití i na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky