pondělí 25. března 2019

Kanystr 20l plechový

Kvalitní kovový kanystr o objemu 20L. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kanystr plechový 20l Kanystr na pohonné hmoty.

Vyobrazené foto je pouze ilustrační. Zboží je na našem externím skladu, dostupnost zboží je manuálně prověřována. Plnící otvor se šroubovaným. PRESSOL kanystr plechový 20l.


Z ocelového plechu, vnější i vnitřní lakování zabraňující vznícení paliva. PHM po předchozím používání! Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Kancelářské židle a křesla. Kanister plechový na benzín a olej 20l ZELENÝ. Zánovní plechový klasický kanystr o objemu litrů. Lze použít na benzín, olej, naftu. Klasický bajonetový uzávěr s těsněním.


Dlouhodobá uloženka ve velmi pěkném stavu jako nové. Plechové kanystry - Ebal. Určeno pouze pro hořlavé kapaliny. Patentní zamykání víčka zajišťuje maximální bezpečnost před únikem kapaliny.


Využijte této jedninečné nabídky a kupte kanystr 20l za báječnou cenu. Pro bezpečnou manipulaci doporučujeme použít výpustnou hubici (nalévací hrdlo). Vhodný pro přepravu benzínu, nafty a olejů. Před prvním použitím doporučujeme kanystr propláchnout. Detailní popis produktu.


Vhodné použití na benzin,naftu atd. Inzerát kanystr plechový 20l v okrese Hlavní město Praha, cena 200Kč, od David na Sbazar.

Je odolnější vůči rozbití než plastové varianty. Hrdlo je vybaveno klapkovým uzávěrem. Nápověda, Dotazy, Hodno. Prodám plechové kanystry.


Na tento výrobek poskytujeme dvouletou reklamační. Plastový kanystr 20l , černý. Opatřeny certifikací UN podle předpisů ADR, RI ADNR, IMDG-Code a OACI. Aukce 1Kč s dopravou 1Kč. Kup teď Kč s dopravou 1Kč.


US kanystr na vodu o obsahu 20l. Super do campu a nebo domů na vodu ze studánky. Patříme mezi největší prodejce dílů na zemědělskou techniku.


Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky. Uzávěr má kovové těsnění které zabraňuje vylití přenášené kapaliny, Nechtěnému otevření dodatečně zabraňuje pojistka uzávěru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky