čtvrtek 28. března 2019

Nordline hd04 hot dog

Rohlíky se krásně a rychle prohřály. Párky jsme si pro urychlení prohřáli předem a pak po celou dobu už jen udržovali. U párků nebyl žádný problém s jejich praskáním.


Elektrický ohřívač párků a rohlíků z kvalitní nerez oceli, Vhodné k přípravě párků v rohlíku,. Tato položka nebyla doposud diskutována. Párkovač na párek v rohlíku Nordline HD-04. Párek v rohlíku či Hot Dog je oblíbeným pokrmem nejen v rychlých občerstveních, ale i na koupalištích, oslavách, sportovištích atd.


Vlatnosti: nerezové opláštění regulace teploty - °C Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Výhodou jsou trny na přípravu rohlíků a skleněná nádoba na párky, která umožňuje ohřev párků. NORDline NSL-– nerezový stůl se zadním lemem 9. Ohřívač párků, čtyřtnový, vhodný do menších provozoven.


Internetový prodej s gastro technikou a příslušenstvím. Síto na játrovou rýži pr. Nerezové sítko na játrové knedlíčky určeno pro hrnce o vnitřním průměru 60cm.


Je vybaven vypínačem a kontrolkou chodu a skleněnou nádobkou. Hot - Dog čtyřtrnový ohřívač párků a rohlíků. Vlastnosti: nerezové opláštění regulace teploty - °C vypínač a kontrolka. Kryt ochranný pro RM-8poz. Zástěra sukně plátěná hnědá.


Volejte prosím pro informaci o dostupnosti zboží! Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde.


Ve zkratce: Prodejny fungují pouze jako výdejny on-line objednávek, platba jen kartou. R je zajištěn prostřednictvím smluvních servisních partnerů. Bude stanovené Poštovné. Produkt bol úspešne pridaný do vášho ko. Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vás informovali, že vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni od 16.


Jsme zde stále pro vás. Akční nabídka od Heureka. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu.


Příjem a expedice on-line objednávek, prodej instalačního materiálu pro živnostníky, výdej zásilek z eshop. Hledejte a porovnávejte zboží v kategorii Hotdogovače na Artikul. Odkaz s novým heslem odeslán. Pro změnu hesla prosím klikněte na změnit heslo v e-mailu, který jsme Vám zaslali. Our offer HD-N - Hot dog maker messages.


TC Romania and the Group. Service and call center. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky