pátek 22. března 2019

Lg f82a8td

Free Shipping Available. For enhanced cleaning and superior performance, browse LG ’s selection of innovative washing machines designed with you in mind. LG Support Need information?


Owner’s Manuals, requesting a repair, software updates and warranty information are all just a. Vybírejte z produktové nabídky Okay elektrospotřebiče!

LG kg pračka F82A8TD s technologií Motion Direct Drive s přímým sprchováním a max. Seznamte se s ostatními modely praček od LG Electronics CZ. Stiahnite si príručky, dokumenty a softvér F82A8TD. Zobrazte informácie o záruke a plánujte služby F82A8TD. Stáhněte si manuály, dokumenty a software F82A8TD.


Testu v kategorii dobrá kvalita. Model F82A8TD F84A8TD Pages Size 34. MB Type PDF Document Service Manual Brand LG Device Washing Machine File f82a8td -f84a8td.

Image not available for Colour: VIDEOS 360° VIEW IMAGES Currently unavailable. Podobne ako niektoré ďalšie modely, aj tento zaujme objemným bubnom. Ten pojme až 8kg bielizne a využijete ho aj pri väčšej rodine. Pranie a odstreďovanie ovláda rovnako, ako väčšina lepších modelov na trhu. Trieda účinnosti prania.


Práčka disponuje špeciálnym motorom LG Direct Drive s priamym pripojením na stred bubna. This feature is not available right now. Please try again later. The LG front load washer is a dependable appliance. When you need to make repairs to your LG washer, however, you must remove the top panel to access the inside of the washer cabinet.


LG F82A8TD Pračka předem plněná, energ. When your remove the top panel, you can tear down the rest of the cabinet as necessary to troubleshoot and repair the washer. LG kg pračka F82A8TD s technologií Motion Direct Drive s přímým sprchováním a max. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Pro správné a šetrné praní prádla všech materiálů máte k dispozici programů.


Mezi ty speciální patří: Baby Care - dětská péče, Skin Care - péče o pokožku, Sports Wear - pro sportovní outdoorové prádlo, bavlna ECO, tiché praní, jemné praní, rychlé praní 30´ a ruční praní.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Shopping for LG F12A8TDA Door Interlock ? Come to the Large Appliances store at Amazon to find a wide selection of appliances, parts and accessories. MOTION – POHYBŮ PRO KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ PRANÍ – V překladu „pohybů“. LG F 82A8TD najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Díky použití přímého pohonu se snížila u LG praček a myček hladina hluku, vibrace, spotřeba energie až o , a také emise oxidu uhličitého. Vyniká potom nízkou spotrebou elektrickej energie. Inverter Direct Drive motor s přímým připojením k bubnu, který pohání naše pračky, je super spolehlivý a skutečně tichý. Víme, že je jedním z nejlepších motorů praček na trhu, což je důvodem, proč na všechny naše pračky poskytujeme standardní desetiletou záruku na motor a. ABWQCZK, Manžeta do pračky LG F14A8TDWA.


ABWQEEJ, Manžeta do pračky LG F2J5QNW3W, F2J5QNW4WW, F2J5QNW7S, Manžeta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky