středa 13. března 2019

Víno dárkové balení

Luxusní víno v dárkovém balení = Ideální dárek pro ženy i muže, či obchodní partnery. Dodáváme vína v dárkové kartonové krabici, sady několika lahví i vína v luxusním balení ve formě dárkového boxu. Vše skladem k dodání do 2-dnů. Výhodně na eshopu Winehouse.


Prohlédněte si nabídku vín, která doporučujeme jako dárek.

Maloobchod - Velkoobcho distribuce vín se zlatem a šumivých vín se zlatem. Dárkové vína na narozeniny a svátky. BartonGuestier Beaujolais-Villages AOC, dárkové balení 75l Kulaté víno se středně plným tělem, dobrou tanickou strukturou a dlouhým. Pokud chcete vína darovat, luxusní či ozdobný obal je podmínkou. Cupáčky univerzální modré s mašlí VÍNO HRUŠKA.


DUO Medovina 50l, m. Originální dárková balení vhodné ke každé příležitosti. Lihoviny, portské víno , víno , dárkové balené pivo, bonboniéry a další produkty.

Mezi produkty lze najít i sběratelské produkty mezi které lze zařadit například dřevěné výrobky s alkoholem. Vyberte si dárková balení značek jako jsou například Ballantine´s, Hennessy, Johnnie Walker, Tullamore Dew a další. V našem e-shopu nabízíme dárková balení všech luxusních značek. Vyberte svému příteli to nejlepší, co na našem webu nabízíme. Teď vám jej krásně zabalíme.


Vytvořte si vlastní dárkové sady přesně podle vašich potřeb a rozpočtu. Dopřejte svým zákazníkům luxusní dřevěné boxy s brandingem. Nebo výhodné balení s ručně raženou královskou pečetí. Na výběr máte jak luxusní dřevěné krabice se sektem Vranov, dárkové sady vín držících významná ocenění, tak lehké vkusné kartonové krabice na jednu, dvě, tři lahve vína, nebo slámové a ledové víno v dárkovém balení.


Najdete tu vína v dárkovém balení , dárkový alkohol, dárkové delikatesy, adventní alkoholické kalendáře a samozřejmě kombinaci různých delikates a alkoholu. To vše uzavřeno v elegantním balení , které umocní významnost daru. Jaké je nejvhodnější dárkové balení vína? Přitom můžeme použít balení přímo určené na víno nebo nějaký neutrální obal, případně balicí papír. Některé vinařské firmy prodávají vína již s dárkovým obalem.


Víno koupíte v e-shop Dobrá vína, který je zaměřený na kvalitní světová, moravská a francouzská vína. Víno se u nich nemusí kupovat tak. Má hlubokou oranžově-hnědou barvu „tawny“, komplexní bouquet s nádechem ořechů a jemnými tóny medu a fíků.

Na patře bohatá chuť zralého ovoce s velmi jemným a dlouhým finále. Pro chvíle, které si chcete pamatovat. A pěkný obal ještě umocní dojem z takového dárku. Hodnotné a slavnostní bude balení sklenic na víno a zvolené láhve, ostudu vám neudělá ani papírová taška na víno z luxusního papíru, dárkový karton nebo dřevěný obal (nosič) na víno.


Do některých interiérů se hodí i ručně kované kovové stojany na víno. Darujte originální kombinaci španělských chutí v krásném balení. Opravdovým skvostem pro milovníky portských vín můžou být pak speciální sběratelské dárkové edice.


Krabičky na víno Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky