čtvrtek 21. března 2019

Umyvadlo duravit vero

Koupelnové produkty Duravit nabízí přidanou hodnotu. Not without reason is the Vero ceramic series a modern design classic that has now been a Duravit bestseller for more than a decade: its consistently rectangular design is not only elegant but also timeless. With the new bathroom furniture collection, Vero has been promoted to a complete bathroom. Stejně jako umyvadlová mísa Vero může být perfektně zkombinováno s podumyvadlovými skříňkami a deskami.


Se svým precizním, geometrickým tvarem se stávají skutečným poutačem v koupelně. Nejen z pohledu designu, ale i funkce. Jednoduchý, obdelníkový tvar je zakončen jemnou křivkou, směřující dolů.


Vero Air klozet je docela senzací. Tím zvýrazňuje geometrickou preciznost a zároveň je harmonicky zaoblený. The bathroom furniture series Vero by Duravit is a modern design classic. Keramická série Vero je dnes ne nadarmo moderním klasikem designu a již více než deset let bestsellerem v sortimentu Duravit : Důsledně pravoúhlé tvary jsou nejen nesmírně elegantní, nýbrž se vyznačují i dlouhou životností.


S novým programem koupelnového nábytku postoupila řada Vero do kompletního koupelnového programu. We reserve the right to make technical improvements and enhance the appearance of the products shown. Vero Montageanleitung Waschtisch geschliffen Mounting instructions Washbasin, ground Notice de montage Lavabo taillé Montagehandleiding Wastafel geslepen Instrucciones de montaje Lavabo bruñido Istruzioni di montaggio Lavabo levigato Instruções de montagem Lavatório polido Monteringsvejledning Håndvask med slebet bordplade Asennusohje. Please click the link, to activate your account. Výrobky značky Duravit můžete nyní nakoupit za akční ceny!


Vše na jednom místě přehledně rozděleno do kategorií. Nejprodávanější zboží držíme skladem. Nakupte ještě dnes a ušetřete! V případě dotazů Vám rádi poradíme.


Duravit Vero umyvadlo na desku 500x470mm s přepadem, otvor pro baterii. Duravit VERO umyvadlo 60x47cm, bílé, s přepadem, bez otvoru pro baterii, WonderGliss pro snazší čištění. Neither Duravit nor its designers – renowned for their work, every one of them – are interested in “design for design’s sake”. This is because good design is not just about looks but equally about practicality and sustainability. With over a Million Products, Find Exactly What You Need at the Right Price.


Discover the Magic of Easy DIY! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Umyvadlo duravit vero

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elevate the style quotient of your bathroom with this trendsetting, symmetric sanitary ware brought to you by Duravit. The Vero Close Coupled Toilet is a washdown model that comes complete with cistern, automatic soft-close seat and fixings.


Duravit je popredný nemecký výrobca kvalitnej sanitárnej keramiky charakteristickej najmä svojím rozmanitým dizajnom a špičkovou kvalitou. V tejto oblasti značka Duravit udáva tren čo zaručuje aj ich dlhotrvajúca spolupráca s poprednými architektmi a dizajnérmi. Sanitární keramika se speciálním povrchem WonderGliss zůstává čistá a dobře vypadající po dlouhou dobu. Pokud chcete objednat povrchovou úpravu WonderGliss vložte za objednací číslo 1. Detail produktu Do obchodu. To nám umožňuje, aby byl náš web uživatelsky přívětivější a neustále jsme jej vylepšovali.


Pokračováním v používání webu souhlasíte s používáním cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky