čtvrtek 28. března 2019

Slim pračky recenze

V čem se odlišují slim pračky oproti normálním. Slim pračky jsou v podstatě podkategorií praček s předním plněním a sdílejí s nimi proto i většinu výhod a nevýhod. Na slim modely můžete postavit sušičku, což je hlavní výhoda. Musíte ovšem myslet na to, že sušička musí mít stejné nebo menší rozměry než.


Najlepšie slim práčky podľa testu. V teste pračiek nájdete viac ako prístrojov. Niektoré z nich sú slim. Pre naše účely sme sa rozhodli posudzovať to, či je pračka „ slim “ tým, či má hĺbku alebo menej centimetrov. Pračky se nejčastěji dávají do koupelny, kuchyně nebo samostatné prádelny.


Vždy je důležité zhodnotit nároky pračky na prostor. U menších koupelen většina zákazníků ocení pračky s horním plněním nebo tzv. U praček plněných předem.


Při výběru pračky vás však čekají mnohá úskalí – ať už jde o rozměry, kapacitu, způsob plnění nebo značku. My vám dnes představíme úzké, nebo také „ slim “ pračky. Jelikož pračky patří mezi bílou techniku s nejvyšší poruchovostí, jedná se navíc bohužel o velmi důležitý aspekt. Pomoci Vám v tomto částečně mohou recenze ostatních uživatelů či názory odborníků z řad prodejců či opravářů.


Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla. Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle. Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody.


Neviete ako vybrať tú najlepšiu práčku? Kompletné POROVNANIE a víťaza najdete TU. SLIM pračky se na první pohled neliší od praček s předním plněním. Jsou to pračky s předním plněním, s horním (vrchním) plněním a provedení slim , kdy jsou tyto úzké pračky hluboké pouze padesát centimetrů a méně.


Pro snazší výběr jsme z hodnocení a testů vybrali nejlepší automatické pračky a připravili jejich recenze , spolu s nákupním průvodcem. Přečetl jsem desítky recenzí zákazníků, prohlédl odborné magazíny, prozkoumal řadu testů zejména v zahraničí a prošel oficiální stránky výrobců, abych došel k závěru. Pokud jde o pračky Gorenje, můžeme s jistotou říci, že patří mezi spotřebiče, které jsou na technologickém vrcholu. Technologie: Sensocare. Kvalitní modely najdete i na Alza, Heureka nebo v dTest.


Slim pračky recenze

Víceméně rovnoměrně se zaměřuje na volně stojící i vestavné pračky , shora i předem plněné. Kromě toho nabízí i speciální štíhlé Slim modely. Pračky Whirlpool obecně vynikají dobrou spotřebou (o kterou se stará řada senzorů a technologií – například technologie 6. smyslu) a nízkou hlučností.


Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky , pračky se sušičkou, lednice, sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Spolupracuje s portálem Heureka.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky