čtvrtek 21. března 2019

Sencor svc 6301bkeue2

See all the product information. Ratings and reviews of. Free delivery and returns on eligible orders. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


K přednostem vysavače také. Hogyan takarítsuk el gyorsan az otthoni rendetlenséget? Egyszerűen a Sencor kézi, porzsák nélküli porszívóval. Magas teljesítményű (8W) motorral rendelkezik, a az elektornikusan regulálható szívóteljesítménye pedig 2W.


Két HEPA szűrőt, mikroszűrőt tartalmaz, portartálya űrtartalma liter. I boast a high efficiency class in vacuuming hard floors, saving electricity and filtering dust and allergens perfectly. HEPA szűrője rendkívül hatékonyan szűri ki a levegőből a szennyeződéseket. Ennek, valamint Cyclon technológiájának.


Porzsák nélküli álló porszívó. Tekintsd meg a termék információit. Jak rychle doma uklidit nepořádek? Bude to snadné s tyčovým bezsáčkovým vysavačem značky Sencor. Tento vysavač disponuje vysoce účinnýmnbsp;800W motorem a sacím výkonem 2W, jejž lze elektronicky regulovat.


Ako rýchlo doma upratať neporiadok? Bude to ľahké s tyčovým vysávačom bez vrecka značky Sencor. Tento vysávač disponuje vysoko účinným 800W motorom a sacím výkonom 2W, ktoré možno elektronicky regulovať. H13) 7stupňový systém filtrace vhodný i pro alergiky Maximální eliminace hluku při pojezdu po plovoucích podlahách díky.


Unboxing one of the best selling vacuum cleaners on the market! Sencor SVC 7GR is among the best-selling vacuum cleaners on the market. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


K prednostiam vysávača. Ez a szűrő kiszűri a légzőszervi betegségekért felelős, mikroszkópikus méretű allergéneket. Pyšním se nejvyšší třídou účinnosti ve vysávání koberců i tvrdých podlah, šetřím. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Zobacz inne Odkurzacze pionowe, najtańsze i najlepsze oferty.


Sok-sok Háztartási Készülékek termék a webáruházban, nagyon jó árakon,. Usporedi sa sličnim proizvodima. Bezvreckový tyčový vysávač Prevádzka na sieť (napájanie 2V) Vysokoúčinný 8W motor Výkon nasávania 2W H. Nakup levně v pohodlí domova. Tyčový vysavač univerzální.


V a má hmotnost kg. Přístroj má ergonomické držadlo a držák síťového kabelu. Délka přívodního kabelu je pět metrů. Ieškai internetu pigiau?


Vysoce účinný 8W motor, cyklonový. Zboží již bylo vyřazeno z prodeje. Produsul este in stoc magazin limitat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky