čtvrtek 28. března 2019

Odstraňovač žmolků do sítě

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabijete a pracujete na vašem oblečení.


Rychlé a jednoduché odstranění žmolků. Najdete u nás odžmolkovač na tužkové baterie. Taky se vám už stalo, že se na vašem oblíbeném svršku po několikátém vyprání objevily žmolky?


Nic se neděje, i proti tomuto neduhu už dnes umíme bojovat. Pořiďte si některý z odstraňovačů žmolků a udělejte ze svého prádla znovu zářivý kousek! Tak neváhejte a vybírejte z pohodlí domova.


Odstraňovač žmolků a nečistot. Systém je bezpečný a stroj nijak povrch látky nepoškodí. Hlavice se přiloží ke tkanině a pomalými krouživými pohyby se přejíždí po jejím povrchu. Před prvním připojením elektrického spotřebiče do napájecí sítě zkontrolujte, zda síťové napětí uvedené na štítku spotřebiče odpovídá napětí síťové zásuvky v domácnosti.


Tento akumulátorový odžmolkovač snadno odstraní nevzhledné žmolky z jakéhokoli oblečení. Snadná obsluha a čištění. Pohyblivá střihací hlava s extra velkou střihací plochou zbavuje pleteninu žmolků a uzlíků – velmi důkladně, šetrně a rovnoměrně. Tento praktický, ergonomicky tvarovaný odstraňovač žmolků nabízí čtyři délky střihu pro různé druhy pleteniny a také dva rychlostní stupně. Zásobník na žmolky se dá pro.


Sencor SLR je praktický odstraňovač žmolků , který se stane užitečným pomocníkem při údržbě vašich oděvů. Dodává oděvům a různému domácímu textilu nový vzhle aniž by je jakkoli poškodil. Sítě proti hmyzu Domácí textil. Formičky na pečení - 3. Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit.


Manipulace s ním je velmi jednoduchá – přejížděním po oděvu odstraníte nevzhledné žmolky a čouhající nitě a když je hotovo, vyprázdníte snadno odnímatelný zásobník do koše. Zejména u oblíbeného svetříku začne být často brzy vidět, že je oblíbený: vlněné oblečení, které často a rádi nosíme, má sklon k tvorbě žmolků a uzlíků. Tato kompaktní domácí pomůcka je.


Jednoduché a účinné odstraňování žmolků ze svetříků,triček a jiného oblečení. Praktický pomocník,Vaše oblečení bude stále vypadat jako nové. Průhledný odnímatelný zásobník na odstraněné žmolky a uzlík. Provoz zajišťuje adaptér do sítě nebo 2x Rbaterie. V dolní části je integrován zásobník z transparentního plastu pro přehled zaplnění.


Při výběru je důležitý hlavně systém břitů a výkon. Skoncovat se žmolky a odstranit nerovnosti ze všech druhů tkanin vám pomůže odstraňovač žmolků ETA Linty. Jeho ergonomický tvar zajišťuje pohodlnou manipulaci a přes své kompaktní rozměry nabízí poměrně velkou aktivní plochou čištění. Doprava do hodin po celé ČR ZDARMA. Odžmolkování oděvu tak zabere jen zlomek vašeho času.


Velmi snadno se s ním manipuluje. Součástí je vyjímatelná nádobka na žmolky. Vyznačuje se snadnou údržbou. Zobrazeny položky až z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky