středa 6. března 2019

Gränsfors bruks sekery

The four categories are: Forest Axes, Splitting Axes, Log-building and Carpentry Tools and Double Bit Axes. In addition to the axes, there is also a selection of other axe related products. This longer handle lends the axe more power, not least when felling trees. Practical for carrying in your rucksack when you need a small axe with plenty of power. The axe is capable of lopping off quite large branches or splitting small logs for the campfire.


Hlava sekery je ukutá ručne zo švédskej ocele. Nefalšovaný, ukovaný povrch je zárukou odborných znalostí kováře a kvality sekery. Rozumnou výrobou se spotřebovává méně přírodních rezerv a dokonce se i zvyšuje kvalita a životnost sekery. Snažíme se vytvářet sekery co nejlépe, založené na třech odlišných perspektivách.


Pomocí nože je topůrko přiloženo na ucho sekery , přitom se musí dávat na správný úhel nasazení. Pomocí hydraulického lisu je pak topůrko vraženo do ucha sekery. Nakonec je sekera zkontrolována, natřena olejem, chránícím proti vodě a zrezivění. Speciální sekera pro lovce.


Zadní část sekery je tenčí než obvykle, lehce zaokrouhlená a polírovaná, aby se zvěř dala lépe stáhnout z kůže. Klinovitý tvar čepele zabezpečuje hladké a ľahké presekávanie klátov dreva. Gransfors Bruk eco-friendly axes.


Pri rúbaní nie je problém rúbať obuchom o klát. Hlava je starostlivo osadená na porisko a zaistená ochranou násady z ocele. Sekeru nie je vhodné používať ako kladivo, alebo klin. Jedná se o precizní práci, která sestává z hlavy z lité oceli, na níž jsou iniciály kováře, který danou hlavu vyráběl.


Gränsfors Bruks je malý rodinný podnik s zaměstnanci. GRÄNSFORS BRUK Švédská řezbářská sekera - Vhodné k domácímu opracovávání dřeva. Má relativně dlouhé, ohnuté ostří se širokou a rovnou brusnou hranou. Ostří je dlouhé asi cm. Sekery tiež bývajú vyrobené z najrôznejších materiálov.


Pre vyššiu stabilitu spojenia hlavy a poriska má hlava sekery uši. Kameň je jemný z jednej strany (pieskovec zo švédskeho ostrova Gottland), hrubý z opačnej strany, v praktickom priľnavom nerozbitnom gumenom obale. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. O niečo ľahšia ako kálačka.


S ochranou násady z ocele. You can take any product, service, etc. Sekera je tak dobrá, jako kovář, který ji vykoval. Nástroje jsou vyráběný ručně a nesou tak individuální rukopis kováře. Každý výrobek je originál.


Kámen je jemný z jedné strany (pískovec ze švédského ostrova Gottland), hrubý z opačné strany, v praktickém přilnavém nerozbitném gumovém obalu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hodnotenie produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky