úterý 26. března 2019

Kamenné zahradní umyvadlo

Přírodní kamenné umyvadlo je nutné chránit před poškrábáním. Nesmí se tedy drhnout kartáčem, ani nesmí přijít do styku s kyselinou, a to ani s octem, vínem a podobně. Pokud se však o své umyvadlo z přírodního kamene budete vzorně starat, odmění se Vám svým krásným vzhledem i skvělými vlastnostmi po mnoho let. Každé umyvadlo je originální a ručně opracované.


Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.

Ovšem své využití nalezene také jako zahradní kamenné umyvadlo. Nejenom, že přírodní design umyvadla výborně zapadne na každou zahradu, či terasu, ale splní skvěle svoji funkci. Vyberte kamenné umyvadlo za opravdu dostupnou cenu. Všechna umyvadla jsou SKLADEM s garantovaným doručením do dnů. Hitem je závěsné umyvadlo s mosazným kohoutkem ve tvaru dřívějších výlevek.


Nabízíme i samostatně stojící umyvadla. Můžete je užívat jak dekoračně, tak prakticky. Kohoutky dodáváme většinou klasické mosazné, dle domluvy.

Nejsou v ceně zahrnuty. Ceny jsou uvedeny bez DPH. K výrobku je možné doobjednat baterii dle vlastního výběru.


Stylové zahradní umyvadlo ve starobílé barvě (cíleně postařeno). Velice pěkná, praktická a funk. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Toužíte po vodě ve vaší zahradní kuchyni a nechcete v ní instalovat… Zajímá mě to.


Vodopád na zahradě z kamene. Realizace zahradního vodopádu je dalším důkazem , že pískovec nabízí… Zajímá mě to. Kč KAŠNA ŽULOVÁ Ručně tesaná kašna z přírodního kamene. Má nepravidelné tvary, jeho tvar i barva jsou vždy originál. DIONIZ plastové zahradní umyvadlo - imitace měď (v.x š.x h.25cm), váha 5kg Vzdálenost od vrcholu umyvadla po střed otvoru pro kohoutek je 2cm.


Zahradní kamenné umyvadlo je ručně vytesané ze žuly. Nástěnné umyvadlo s barokním motivem vhodné do zahrady nebo vinného sklípku, je vyrobeno z polyethylenu, věrná imitace kovového materiálu mědi, j. Dále v naší nabídce najdete kamenné koule, zahradní pítka, kamenné lavičky, kamenné mostky nebo zahradní umyvadla z přírodního kamene. Umyvadlo z přírodního kamene Naprostá designován bomba v podobně kamenného umyvadla vám určitě zlepší každý den!


Jejich perfektní zpracování a příznivá cena vás ohromí.

Sousedé, kteří k vám přijdou na návštěvu budou obdivovat jak skvěle vypadá. Kamanná umavydla jsou obecně známá svým neobyčejným designem. Větši z nich je ručně vyráběna s tou. I přes nejvyspělejším technologiím a umělým materiálem je hodnota kamene nevyčíslitelná. Najde si místo v každé okrasné zahradě, parku, či na náměstích měst.


Stále více máme možnost vidět kamenné doplňky iv interiéru, ať už jsou to kamenné umyvadla nebo kamenné fontánky. Kamenné výrobky sú vyrobené na. Luxusní, unikátní a vysoce kvalitní, ručně vyráběné umyvadlo z přírodního kamene může vaší koupelně dodat nádech uměleckého díla. Umyvadla jsou originální, proto se každý kus může lišit rozměry, odstínem barvy i rýhováním kamene. V ceně dodávaného kompletu je kohout, vpusť a zátka.


Pro zapojení vody a vyústění odpadu doporučujeme stáhnout technický list. Toto berte jako výhodu - nikdo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky